Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám problém mam na starem PC s win XP tiskarnu kterou sdílím a nejde mi přidat na WIN 7 pise to že mam špatne ovladače ale když jsem tiskarnu připojil do PC s win 7 stahli se mi aktualizace a tisknout slo akorad potrebuju aby tiskarna byla pripojena na starem PC
Dobry den, pise Vam to proto, ze musite k vasi originalni tiskarne na XP doinstalovat ovladace na win 7. Kdyz pujdete do vlastnosti tiskarny na XP, tak v zalosce zdileni by jste mel mit tlaciko na pridani dalsich ovladacu. Ty najdete nejspis na strankach vyrobce. Nejsem si 100% jisty, ale jestli uz PC ovladace ma, jak pisete, zkuste do nazdilet znovu, treba si vybere ty uz nainstalovane, jestli ne, tak postup c.1
no vyresil sem to jinak nainstaloval jsem tiskarnu na muj PC s win7 ale tet mam zas problem ze sem vytvoril domaci sit nemam to chraneno heslem nicim a kdyz chci na notebooku vjet do site a a do meho stolniho PC napise mi to chyba sítě system nemuže získat přístu tim padem mi nenajde ani tiskarnu a nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.