Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod textu do mluveného

Od: lujs® odpovědí: 10 změna:

Zdravím.*slunce*

Používate prosím někdo program na převod psaného textu z wordu nebo pdf do mluveného slova? Nejlíp do mp3 nebo mp4. Zde na poradně sem hledal.

Děkuju za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

emag.cz/...

Není to ono?Nic jiného jsem nenašel...

hodnocení

U všech pěti je problém s češtinou.

juldab*

zkus epos to je českej produkt http://epos.ufe.cz/ a potom je ještě jeden ale nemužu si vzpomenout na jmeno jsouv něm asi tři český hlasy. Podívám se do minulosti kdysi jsem to někam implmentoval. Jo a taky maj něco slepci ve svý slepecký knihovně.

doplněno 28.11.11 14:17:

Je to acapela acapela-group.com/...

hodnocení

0x

Mám program "Lector". Je to starý dobrý DOS program*palec*. Pokusím se Vám ho poslat do Vaší pošty.

doplněno 28.11.11 12:44:

Tak nic, neumím připojit přílohu:(

doplněno 28.11.11 13:21:

Tak dvakrát nic:(:(. Po mnoha letech jsem si ho znova vyzkoušel a asi to nebude to pravé-ořechové. Česky číst sice umí perfektně*palec*, ale jen formát TXT. Navíc asi neumí čtený text uložit do zvukového souboru:(. Je to holt už dědeček

hodnocení

Nebylo by něco v češtině?.?.? Já sem s cizíma jazykama na štíru.*plac*

tenhle to umí dobře, bohužel je ale placený... linguatec.cz/...

kulisak*
hodnocení

0x

Balabolka je na to ideal

hodnocení

V diskusi píšou že neumí češtinu.

doplněno 30.11.11 13:44:

studna.cz/...

hodnocení

Tak sem zkusil ten EPOS. Nainstaloval sem si ho. Dokonce sem náhodou narazil na postup kamilabalharova.wz.cz/... ale nějak sem to nedaří zprovoznit. Když na něj kliknu v nabídce START tak se mi objeví toto.

Převod textu do mluveného

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]