Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Používate prosím někdo program na převod psaného textu z wordu nebo pdf do mluveného slova? Nejlíp do mp3 nebo mp4. Zde na poradně sem hledal.
Děkuju za odpovědi.
zkus epos to je českej produkt http://epos.ufe.cz/ a potom je ještě jeden ale nemužu si vzpomenout na jmeno jsouv něm asi tři český hlasy. Podívám se do minulosti kdysi jsem to někam implmentoval. Jo a taky maj něco slepci ve svý slepecký knihovně.
doplněno 28.11.11 14:17:Je to acapela acapela-group.com/...
Mám program "Lector". Je to starý dobrý DOS program. Pokusím se Vám ho poslat do Vaší pošty.
Tak nic, neumím připojit přílohu
Tak dvakrát nic. Po mnoha letech jsem si ho znova vyzkoušel a asi to nebude to pravé-ořechové. Česky číst sice umí perfektně
, ale jen formát TXT. Navíc asi neumí čtený text uložit do zvukového souboru
. Je to holt už dědeček
Tak sem zkusil ten EPOS. Nainstaloval sem si ho. Dokonce sem náhodou narazil na postup kamilabalharova.wz.cz/... ale nějak sem to nedaří zprovoznit. Když na něj kliknu v nabídce START tak se mi objeví toto.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.