Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde formátovat ani instalovat w xp

Od: forever odpovědí: 9 změna:

Dobry den . mam problem mam v pc uz tři windowsi a chci jeformatovat a následne nainstalovat nový windows . ale drželsem se i návodu a z toho cd se mi žadna instalace nechce spustit.nevíte jak to nainstalovat nebočím to je popřípadě jinak zformátovat disk děkuju.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

forever,neznáš nějakého loko?Takže návodl nějaký máš,teď jen,jestli to CD je originál...Protože podle návodu a s instalačním CD by se instalace musela spustit.Hledal bych problém v tom CD...Skutečně jsi nastavil bootování z CD?

forever
hodnocení

neznám:d. Ano nastavil na prnim mistěi na druhym atak.raději. original windows to neni. ale vždy mi to šlo.Tedkon to neak nereaguje. dám f10 uloží se to. a pak semi restartuje pc a normálně to jede aždo vyberutoho jaký chci zpustit windows. A při boot from cdto nic nenajde. Děkuju

dzordz*

Možná se pletu, ale za posledních deset let jsem snad neviděl jedinej bios, kde by jedno zařízení šlo v boot sequence nastavit opakovaně. Co třeba tam nechat pro bootování jen jednu cd/dvdrom, všechno ostatní zrušit (disky, usb) a zkusit to zapnout? Buď to najede na instalaci tak, jak má, nebo to cd není bootovací.

ahasver4*

Ale to se tě nemá ptát jaký chceš spustit widle...Má se spustit instalace...Až budu na PC s XP tak sem dám obrázek...:)

doplněno 28.11.11 13:00:

lisak.cz/...

A tady je to taky hezky popsaný...:)

forever
hodnocení

AHA děkuju já to zkusim teda.:)

forever
hodnocení

já práve takovej biosjak je na obrázku nemam. mě příjde že tam mam tohomálo.

forever
hodnocení

když dám f11 taksemiobevi boot menu first device a v tom je jen harddisk a pod tim cdrom a utoho harddisku je plus. a když dám enter nacdromtak tojede dála zasek nabídce windowsu a to stejný i když to nastavim když zmáčknu del.

bena*
hodnocení

0x

Nemáte-li originální Windowsy, tak si je buď kupte nebo zkuste nějakou Linuxovou distribuci - například Lubuntu nebo Madriva nebo Xubuntu, ... - více na www.linux.cz

výtka
Upozornění od sys strejc 28. 11. 2011 13:16:12
Ano, asi tak to má vypadat!
forever
hodnocení

Děkuju.. popřípDĚ ZKUSIM TEN LINUx

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]