Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si nejlevněji založit webovou stránku

Od: berisek odpovědí: 3 změna:

Jak si nejlevněji založit webovou stránku? Poradíte mi?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stma0155
hodnocení

0x

Nejlevneji = udelej si sam :)

Ne, vazne. Laikovi bych doporucil nektery z online systemu, napr. webnode. Zde si vyberes sablonu, doplnis vlastni obsah (texty, obrazky atd) a muzes fungovat. Vse bez nutnosti znalosti problematiky tvorby stranek.

Nevyhoda - drazsi registrace domeny (normalne do 200,-/rok, zde myslim 450,-/rok + pripadne nutnost dokoupit prostor na disku. To ale pouze v pripade, ze nedostacuje zakladni varanta 100 MB disku a adresa neco.webnode.cz.

Nebo si nechat web udelat, dneska za cca 2000,- komplet podle prani.

dzordz*
hodnocení

0x

Nejlevněji = zdarma. Ale musíte se spokojit s tím, že nebudete mít doménu druhé (berisek.cz), ale třetí úrovně (berisek.neco.cz).

Bez znalostí můžete využít nějaký redakční/blogovací systém (googlovský blogspot.com) a píšete to pak víceméně jako ve wordu.

Se znalostmi máte tvůrčí možnosti neomezené, bude vám stačit třeba VS express nebo Firstpage (oba zdarma) a nějaký free hosting (také zdarma, třeba wz.cz nebo aspone.cz).

sargo*
hodnocení

0x

Jestli chcete vlastní doménu, projděte si ceny - koncovka .cz stojí jiné peníze než .eu nebo .org, .info, .cc ... je jich spousta.

Hostingy, kde nepotřebujete hafo moc místa, mohou být i zdarma a redakčních systémů je hned několik, jak zaznělo výše.

Ale: hodně záleží na účelu. Jestli chcete prodávat vlastní náušnice, je určitě snadnější vytvořit si účet na fler.cz, jestli vykecávadlo nebo oznamovadlo, pak je nejsnadnější udělat si blog třeba na pise.cz. (Jestli jsem úplně mimo, tak se omlouvám, ale už mnohokrát jsem se u toho typu dotazu setkala s tím, že právě blog byl tím žádoucím řešením. :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]