Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci si koupit notebook v cenové relaci 10000Kč (plus mínus). Chtěla bych nějaký co nejméně poruchový a mám zatím dobrou zkušenost s Lenovem, takže bych asi u této značky zůstala, případně jiné značky prosím navrhnětě.
Parametry:
matný displej, velikost 15palců, samozřejmě zákl. parametry jako wifi, atd., dvoujádrový procesor, pevný disk minimálně 250GB
Notebook bude využíván především pro internet.
Děkuji za odpovědi.
Vypůjčím si z jednoho včerejšího dotazu,tenhle by vyhovoval? czechcomputer.cz/...
Podle mě je dobrý,na to co potřebujete.
doplněno 28.11.11 09:01: Myslím,že je ale já na notebooku hledám jiné vlastnosti..Určitě se najde nějaký,který se neleskne.Některý z kolegů jistě přijde s nějakým návrhem...
A tohle?... lenovoshop.cz/...
Ten vypadá OK, ale je lesklý, pokud se nemýlím...
doplněno 28.11.11 09:07:ahasver4®: Co se týká leklosti/matnosti tak to samozřejmě není priotrita, ale raději bych ten matný
Málo palců
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.