Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo do 10000Kč

Od: nadap* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chci si koupit notebook v cenové relaci 10000Kč (plus mínus). Chtěla bych nějaký co nejméně poruchový a mám zatím dobrou zkušenost s Lenovem, takže bych asi u této značky zůstala, případně jiné značky prosím navrhnětě.

Parametry:

matný displej, velikost 15palců, samozřejmě zákl. parametry jako wifi, atd., dvoujádrový procesor, pevný disk minimálně 250GB

Notebook bude využíván především pro internet.

Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Vypůjčím si z jednoho včerejšího dotazu,tenhle by vyhovoval? czechcomputer.cz/...

Podle mě je dobrý,na to co potřebujete.

doplněno 28.11.11 09:01:

Myslím,že je ale já na notebooku hledám jiné vlastnosti..:)Určitě se najde nějaký,který se neleskne.Některý z kolegů jistě přijde s nějakým návrhem...

doplněno 28.11.11 09:34:

A tohle?... lenovoshop.cz/...

nadap*
hodnocení

Ten vypadá OK, ale je lesklý, pokud se nemýlím...

doplněno 28.11.11 09:07:

ahasver4®: Co se týká leklosti/matnosti tak to samozřejmě není priotrita, ale raději bych ten matný :)

doplněno 28.11.11 09:40:

Málo palců :)

nadap*

A jaký je tenhle? Díky

EDGE 525 A4-3300M/4GB/500GB-7200ot/15,6"HD matný/Radeon/DVD±RW/DOS 1200-32G černý

nadap*
hodnocení

A který procesor je lepší?

INTEL Core i3 370M nebo Intel Pentium Dual-Core B950

A grafická AMD Radeon HD 6370M nebo GeForce GT 410M

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]