Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení videa z YOUTUB do počítače či flashdi

Od: olin* odpovědí: 34 změna:

zkoušel jsem všechny Youtubácký programy-VDownloader, aTube Catcher a další čtyři a ani Ťuk... Narazil jsem na netu jak Downloadovat přes CACHE paměť internetových již prohlížených stránek-jenže kde složku CACHE přesně najít. Jednou jsem to našel přímo ve windowsech, ale už nevím, kde se na XP home nalézá. Potřebuju adresně dojít k CACHE -zkuste někdo poradit díky.

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Používám atube, rovnou si zvolím cílovou složku, kam se mi to nacpe. Pokud budeš hledat už stažené soubory nebo stránky, ikspéčka to mívají v c:/windows/temp a nějaký další podadresář - lomítka samozřejmě obrácená ale nechce se mi dělat inventuru klávesnice... ;)

Já mám teda znak v levém dolním rohu klávesnice, ale jinak stačí držet klávesu Alt + 92.

rychlejší je pravý ALT+Q :)

nebo "jednoruč " je to levý ALT + levý CTRL + Q

wwwfilshnet

Program FILSH- http://novinky.enachod.cz/jak-stahnout-video-z-youtube-na-disk/ německy. Zkopírovat url adresu filmu, zvolit formát a stahuj kam chceš i na přenosný disky. Pohodlné , rychlé na Win XP Home funkční...

hodnocení

1x

Zkuste RealPlayer. Mám ho krátce, ale zatím se mi povedlo stáhnout cokoliv odkudkoliv (formát FLV, ale umí ho i následně zkonvertovat. Dokonce Vám možnost stažení sám nabízí i když zrovna není aktivní.

olin*
hodnocení

-upřímně-nenašel jsem jak stahovat-myslím tlačítko na spuštěném přehravači..

Tlačítko STÁHNOUT userscripts.org/... .

ladinpraha*

Já mám RealPlayer ve Firefoxu už dlouho. Nabízí stažení u každého videa a ještě se mi nestalo, že by něco nestáhl.

I z České Televize?.?.?

doplněno 28.11.11 18:44:

Pro Ladinpraha.

To jsem nezkoušel. Já televizi v PC nemám.

doplněno 28.11.11 18:47:

Aha, to nebylo pro mě. Zase jsem byl moc rychlej:D

juldab*

Ja teda nevím ale z ČT ztahuju běžně a ješte v kvalitě jakou si vyberu. Dej odkaz dokážu.

Juldab, přes co stahujete videa z ČT?.?.?

juldab*

špatná otázka né přez co ale jak. Jak říkám dej odaz a za dobu řekni si kvalitu a za dobu přehrání to je důležity kvuli flashi to máš třeba na ulož to

Já sem myslel přes jakej program!.!.!

juldab*

Ten program máš a jmnuje se přikazový řádek(cmd) a knihovna rtpmdump.dll

Já nevím co to je a hlavně jak se s tím narábá!?!?!

juldab*

Už jsem ti jednou psal že není důležitý čím ale jak. Ručně najdeš odkaz vybereš z daných rozlišení jaký potřebuješ pokud je kodovaný zjistíš secure token napíšeš příkazove řádek nejlepe bat soubor zpustíš stánhneš proženeš fixací flv demuxneš překonvertuješ co je potřeba muxneš a VOILA máš video který jde třeba v DVD přehrávači. Myslím že umím 95 procet všech možných pořadů v perfektní kvalitě tak 2 procenta v zhoršený kvalitě (třeba barrandov) a zbytek třeba HULU se do zdejších krajin nedodává a proxy to kurví.

Svělý návod*palec*. Kdo to pochopil, ať zvedne ruku*smich*.

doplněno 29.11.11 08:21:

Což takhle používat při psaní interpunkci (to jsou tečky, čárky a jiná znaménka ve větách). Nemyslím, že by to v tomhle případě nějak výrazně pomohlo, ale text by byl aspoň přehlednější (erozumitelnější asi ne:D).

Nerozumím ani slovu.*zed**zed**zed*

dzordz*

Jo, já to pochopil :) Ale mám dotaz, v příkazovým řádku musím přece znát jméno/adresu vzdáleného souboru, který žádám. Co budu dělat, když je na stránce swf player, který ve zdrojáku přes parametr dostane hash/zašifrovanou adresu načítaného souboru?

doplněno 29.11.11 10:45:

Nebo aj u tý český televize by mě řešení zajímalo.

Já sem to nepochopil. Může mi někdo říct návod na stahování videí z webu ČESKÉ TELEVIZE?!?!?!?!?!?

doplněno 29.11.11 10:33:

jULDAB POŠLI PROSÍM.

ahasver4*

Já nevím,jestli je to ono,už se tu o stahování přes real mluvilo...

Stažení videa z YOUTUB do počítače či flashdi

Tak nevím, i když mám RealPlayer nainstalovanej tak je asi někde chyba.

Stažení videa z YOUTUB do počítače či flashdi #2
ahasver4*

Mě funguje tenhle,mně nejnovější mi taky nejde... porse.cz/...

doplněno 29.11.11 17:52:

Ta čeština...:)

doplněno 29.11.11 18:51:

A jde mi to v IE 9,v Chromu ne a jiný jsem nezkoušel...

juldab*

Dej nějakej konkrétní program a já se to pokusím na něm vysvětlit

doplněno 29.11.11 12:14:

Mýšleno televizní program (pořad)

dzordz*

To je fuk, kterýkoli.

ladinpraha*

Na videa z ČT obvykle nefunguje vůbec nic. Ale to mi nevadí.

ga*
hodnocení

0x

Používám Save2pc, ale moc jsem se o další nezajímal, tak je možné, že je to oproti ostatním brak, ale účel plní :)

atti022*
hodnocení

0x

www.keephd.com

úplně nejlepší podle mě. a může se stahovat i HD

dolis72*
hodnocení

0x
FreeRapid Downloader

www.slunecnice.cz/...

stribrnak*

pro Magdona

děkuji moc,posílám foto toho co mám,snad poradíte jak dál ,video co jsem dal url normálně přehraji,ale Download nikde nevidím

děkuji za radu

Stažení videa z YOUTUB do počítače či flashdi #3

Tohle klidně zavřete. Musíte si v YouTube (nebo něčem jiném) spustit video, které chcete stahovat (tak, aby opravdu běželo). Nad běžícím videem se Vám objeví malá lišta (po chvíli zmizí, ale dá se vyvolat znovu najetím kurzoru do onoho rohu) a na tu kliknete. Vlastní RealPlayer nemusíte mít v tu chvíli zapnutý, ale musí být samozřejmě nainstalovaný.

Stažení videa z YOUTUB do počítače či flashdi #4
stribrnak*

jo supr už to mám,moc díky Stříbrnák

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]