Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém nejde zjistit

Od: loko* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den . Nedávno jsem žádal o radu s pc. poradte.cz/... (odkaz na minulou otázku) začal mi problikávat monitor a roztříštovat obraz.a až to vyvrcholilo tak že se nedostanu přes přihlášení do windowsu.. tak jsem spustil nouzový režim a přes to jsem se do windowsu dostal. A tak nwewim zda je pořád problém s grafickou kartou nebo se systemem. projel sem pc antispywirem a avastem. a virus mi to nenašlo. přeinstaloval sme ovladače a chyba se nezpravila. po restartování už spuštění normálně. se zase nemohu dostat přes přihlášení obrazovka se trhá kostičkuje atd. anise mi to neukáže pořádne a automaticky se restartuje pc když se tim zatíží. poradíte mi co dál? Děkuju. A přeinstalovat windows sem nezkoušel protože mam v pc nainstalovaný už 3 windowsi a nevim jak ty 2 co nepotřebuju odstrani . při nabíhání pc si musim volit ze 3 windowsu. a nevim jak je odinstalovat ty zbylý 2 co nepoužívám děkuju a jedná se o PC

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

1. Pravidla poradny - pravidlo Z6.

2. K čemu ti jsou odpovědi, když na ně nereaguješ?

3. "mam v pc nainstalovaný už 3 windowsi" - zformátovat HDD a udělat novou čistou instalaci z originálního CD/DVD.

loko*
hodnocení

Tak děkuju. Snad to vyřeší problém. A v ovládacích panelech mi nejde ani otevřít to "menu" od nvidia .

ahasver4*
hodnocení

2x

Co skusit čistý přeinstal?Při formátu vše zmizí a budete mít jeden OS.A asi se vyřeší i ten Váš problém.

doplněno 27.11.11 17:04:

Asi jsme psali současně.Neřešte panel,jestli budete přidávat problémy po jednom,nikam se nedostaneme.

doplněno 27.11.11 17:05:

Jasně že smazat,to je formát...

loko*
hodnocení

takže všechno smazat z hardisku?a nainstalovayt nový windows? děkuju

ladinpraha*

Ne smazat. Naformátovat. Tak, aby tam nezůstaly žádné skryté soubory.

loko*
hodnocení

A jakym zpusobem to mam naformátovat( třeba program atd.)?

ahasver4*

Při startu mačkat klávesu Del,nebo F12,to je různé.Nastavit bootování z CD či DVD.Pak vložit instalační médium a zrestatovat.Pak se držet postupu na dispjeji.Při formátu zvolit co potřebujete.A budete pokračovat dle instrukcí.Bylo by dobré mít zazálohované ovladače,šetří to čas.A soubory které chcete zachovat.

ladinpraha*

Formátování se ti nabídne při instalaci Windows z originálního média. Ale pokud jsi to nikdy nedělal, tak to svěř někomu zkušenějšímu. A připrav si veškerá CD s ovladači.

loko*
hodnocení

aha děkuju. a když zvuková karta je integrovaná tak ty se pak dají také stáhnout? a nepokazí to internet když to mam na routeru? děkuju

ahasver4*

Odkud jde internet není až tak důležité.Všechny ovladače se dají stáhnout ze stránek výrobců komponent.W 7 to zvládne sama,jestli ji máte...

loko*
hodnocení

nemam nemam . ale děkuju aspon že se to dá stáhnout. ted ješte sehnat windowsy z cd. Děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]