Nejste přihlášen/a.
Dobrý den . Nedávno jsem žádal o radu s pc. poradte.cz/... (odkaz na minulou otázku) začal mi problikávat monitor a roztříštovat obraz.a až to vyvrcholilo tak že se nedostanu přes přihlášení do windowsu.. tak jsem spustil nouzový režim a přes to jsem se do windowsu dostal. A tak nwewim zda je pořád problém s grafickou kartou nebo se systemem. projel sem pc antispywirem a avastem. a virus mi to nenašlo. přeinstaloval sme ovladače a chyba se nezpravila. po restartování už spuštění normálně. se zase nemohu dostat přes přihlášení obrazovka se trhá kostičkuje atd. anise mi to neukáže pořádne a automaticky se restartuje pc když se tim zatíží. poradíte mi co dál? Děkuju. A přeinstalovat windows sem nezkoušel protože mam v pc nainstalovaný už 3 windowsi a nevim jak ty 2 co nepotřebuju odstrani . při nabíhání pc si musim volit ze 3 windowsu. a nevim jak je odinstalovat ty zbylý 2 co nepoužívám děkuju a jedná se o PC
1. Pravidla poradny - pravidlo Z6.
2. K čemu ti jsou odpovědi, když na ně nereaguješ?
3. "mam v pc nainstalovaný už 3 windowsi" - zformátovat HDD a udělat novou čistou instalaci z originálního CD/DVD.
Co skusit čistý přeinstal?Při formátu vše zmizí a budete mít jeden OS.A asi se vyřeší i ten Váš problém.
doplněno 27.11.11 17:04:Asi jsme psali současně.Neřešte panel,jestli budete přidávat problémy po jednom,nikam se nedostaneme.
doplněno 27.11.11 17:05:Jasně že smazat,to je formát...
Při startu mačkat klávesu Del,nebo F12,to je různé.Nastavit bootování z CD či DVD.Pak vložit instalační médium a zrestatovat.Pak se držet postupu na dispjeji.Při formátu zvolit co potřebujete.A budete pokračovat dle instrukcí.Bylo by dobré mít zazálohované ovladače,šetří to čas.A soubory které chcete zachovat.
Formátování se ti nabídne při instalaci Windows z originálního média. Ale pokud jsi to nikdy nedělal, tak to svěř někomu zkušenějšímu. A připrav si veškerá CD s ovladači.
aha děkuju. a když zvuková karta je integrovaná tak ty se pak dají také stáhnout? a nepokazí to internet když to mam na routeru? děkuju
Odkud jde internet není až tak důležité.Všechny ovladače se dají stáhnout ze stránek výrobců komponent.W 7 to zvládne sama,jestli ji máte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.