Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
chci přehrát DVD v notesu,vložímDVD a vyskočí okno co udělat,přehrát v Media Player.Přehrávač se otvírá,ale ve vteřině je překryt oknem které nemá obraz(černé).To samé dělá v (Power DVD).Musím dát zavřít okno celé obrazovky a dát mechaniku a přehrát a pak už to jede.Hledal jsem to v nastavení Playru,nereaguje.Nejspíše něco zapnutého v notesu ,já notes nemám,ale chtěl bych pomoci.Poraťe dík.
Skuste Start Ovladací panely Výchozí programy a nastavte jako výchzí ten Media player asi tam bude nastaven jiný...
doplněno 27.11.11 17:15:Tohle je W7 ale podobné je to i v XP a Vistě.
Tak to jsem kontroloval a nabízí ten přehrávač,ale přesto(jako přehrávač je pod tím oknem) se v mžiku otevře okno(černé bez obrazu).Já nemám osahaná všechna tlačítka u notesu a tak jsem se domníval ,že tam něco zapnuli co neumím najít. Je mi divné,že to samé dělá ten Power DVD.Tak nevím? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.