Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,před měsícem jsem si koupil tento tablet eva.cz/... a potřeboval bych přes tablet stahnout aplikaci z market.android.com/... a nejdemi to stahnout hlasí chybu: K tomuto účtu není přidružen žádný telefon se systémem Android. Přihlaste se prosím pomocí jiného účtu-nastrankach jsem přihlášenej.
Je třeba stahovat skrze web a pak jen do tabletu sosnout...
Ještě je možnost v systému špatného označení tabletu a tudíž je android market nemůže identifikovat a tím pádem ani nis stáhnout...
Někde na webu nikdo podobný problém neřeší?
On tohle bývá problém levných noname tabletů a androidu 2.x.x ktery pro tablety určen vůbec není...
doplněno 28.11.11 16:51:Jo a od které verse, jádra etc...
Xy tabletu za 2 tis jsem SW opravoval a vím co všechno možné i nemožné korejci s androidem udělali... rozhodně ne nic dobrého..
POZOR DULEZITA ZMENA, android market uz povoluje instalaci aplikaci i na noname zarizeni ktera nebyla certifikovana, takze toto omezeni ktere tu popisujes uz par dni neplati ...
normalne si na internetu najdi instalacni APK soubor android marketu a nainstaluj jej do sveho tabletu, prihlas se pod svym google uctem na pc i na tabletu a bude to perfektne fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.