Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit. Mám multifunkční zařízení HP psc 1315 a potřebuji koupit nové. Mám vyhlídlé Canon Pixma MG5250, který má oddělené náplně, tak se chci zeptat, jestli se tu nenajde někdo, kdo má s tímto zařízením zkušenosti a dokázal by mi poradit, jak dlouho přibližně při běžném tisknutí vydrží barvy a zda se vyplatí pořídit tiskárnu s oddělenými náplněmi či nikoli.
Mockrát děkuji
Bez indikace inkoustu je to docela průšvih, když dojde nečekaně inkoust tak se "uvaří"tisková hlava v ceně 2000Kč. Když naplněné nádobky, tak s vyresetovaným čipem, nebo si reseter pořídit. Existuje firma, která nabízí naplněné nádobky kolem 40Kč/kus bez čipů (nutno přendat z originálních inkoustů a resetovat aby chodila indikace zbytku inkoustu). Tuto firmu nemám zatím vyzkoušenou. Jinak není nad čím váhat, tiskárny Canon jednoznačně vedou v kvalitě tisku a speciálně tento model je hodně povdený po všech stránkách. Samozřejmě, že dělené náplně jsou velkým přínosem.
Není problém si nádobky plnit doma, osobně používám dvě sady - jednu v tiskárně a druhou naplněnou pro případ, že nějaká barva dojde. Používám i reseter čipů, takže indikace inkoustů mi funguje.
Dobrý den vlastním tento typ tiskárny a mohu říci ,že jsem velmi spokojen co se týče množství tisknutí tak je to na jedno naplnění jsem já osobně vytiskl asi 50 fotografií plus tak 60 barevných listů papíru poté ubyly barvy ale stále jsem mohl tisknouti černobíle ještě tak 100 listů.Barvy docházejí různě a můžete měnit jednotlivě .Celá sada stojí okolo 1000kč ,ale u nás ve městě vám stávající kartrige dokáží naplnit až desetkrát za sebou za cenu 170kč což je významná ůspora,jen jednu vadu na kráse to má ,jelikož již neukazuje hladinu inkoustu ,ale vše je plně funkční.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.