Nejste přihlášen/a.
0x
Tak jo, email odesílám z Exploreru, pop3 mi nejde.Problém s připojením byl ten, že jsem se dostala pouze na anglické stránky, české nešly a stále jsem měla hlášku chyba synchronizace. To je vyřešeno, kluk mi tam nainstaloval Microsoft internet Explorer verze 6.0.Teď mi email odesílá dlouho a po asi 2 minutách odesílání Explorer otevře okno, kde je :"vypršela platnost stránky" a chyba co jsem už psala.Potom se ohlásí další okénko, kde je : " program provedl neplatnou operaci a bude ukončen".Tohle okénko se ukazuje někdy i při prohlížení stránek internetu, a nezáleží na tom, jak dlouho jsem připojena.
2) souvislost s 1) jedná se o nabořený systém v důsledku virů,trojanů- je to pouze odhad a to částečně na základě těch anglických stránek
3) ze stahuj.cz si stáhni programy jako spybot S&D, adaware, stinger, trojan hunter...tim jakž takž pročistíš systém ale nezapomen na ten firewal a antivir jinak je to na nic...
Děkuji,snažila jsem se.Mám tam teď : Avast!Antivirus, Avast 32 Antivirus, NOD 32, Trojan Hunter, Autostart Explorer 2.0, AVG Anti-Virus plus Firewal75 448 a 972.Jen na ten poslední nemám licenční číslo.Všechno je aktivní,kromě toho AVG.Prosím ještě něco je potřeba, aby to fungovalo správně?Ještě ten Spybot S&D,Adaware, ten jsem taky stáhla a aktivovala.Trojan Remover 6.4.6 mi proběhl počítač a vypsal mi 20 řádků, z nichž 17 končí : DONE a 3 řádky končí : not used.během této práce mi opět počítač ohlásil v okně, že provedl neplatnou operaci a bude ukončen.Ještě, když naběhne domovská stránka Seznam, tak mi v levo dole píše, že je chyba na stránce, nebo chyby na stránce.Díky moc a moc za odpověď.
A dále velmi důležité- na PC NESMÍ běžet rezidentně více než 1 antivir- jakmile se potkají tak padne s největší pravděpodobností pc... Takže nechat antivir jeden, pokud jich bylo více i dříve tak to byl taky problém
Pokud to nepomůže (asi ne) tak zbývá reinstalace systemu, bohužel ve win98 neni ani opravná instalace tak jednoduchá abychom to zkusili přes fórum
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.