Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Už asi po čtvrtý se mi stalo, že se mi zničehož nic seknul pc. Musela jsem to restartovat, protože klávesnice, myš, nic nefungovalo. Jenže po restartu to vždycky odmítá fungovat a ani nenaběhne plocha. Až pak, když to nechám vyplé tak 30 minut a zas to zapnu už to všechno funguje.
Nevíte co s tím nebo čím to je způsobeno?
Díky.
Až Vám to půjde,nainstalovat toto.. slunecnice.cz/...
Spustit a podle obrázku sem napišt teploty.Jestli ano,tak v první řadě vyčistit,mechanicky.Buď vypoukat vysavačem nebo rozebrat zadní stěnu a vysát.Až to bude chodit,snad,tak provést údzžbu.Tímto... slunecnice.cz/...
a tímto slunecnice.cz/...
doplněno 27.11.11 00:13:Ono to může být více věcí ale je dobré začít od začátku.Napište i OS.Možná by bylo dobré i zkusit Obnovu systému do té doby,kdy to fungovalo.Až budete vědět ty teploty,budeme chytřejší...
doplněno 27.11.11 08:16:Teď ráno,když už vidím i písmenka,zkusím doplnit.PC už bylo čištěné?Prach dokáže divy...A vyndal bych i komponenty,vyčistil sloty vysátím a znovu nasadil a pořádně dotlačil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.