Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seká se PC, po zapnutí hned nefunguje

Od: sara999

Ahoj. Už asi po čtvrtý se mi stalo, že se mi zničehož nic seknul pc. Musela jsem to restartovat, protože klávesnice, myš, nic nefungovalo. Jenže po restartu to vždycky odmítá fungovat a ani nenaběhne plocha. Až pak, když to nechám vyplé tak 30 minut a zas to zapnu už to všechno funguje.

Nevíte co s tím nebo čím to je způsobeno?

Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Až Vám to půjde,nainstalovat toto.. slunecnice.cz/...

Spustit a podle obrázku sem napišt teploty.Jestli ano,tak v první řadě vyčistit,mechanicky.Buď vypoukat vysavačem nebo rozebrat zadní stěnu a vysát.Až to bude chodit,snad,tak provést údzžbu.Tímto... slunecnice.cz/...

a tímto slunecnice.cz/...

doplněno 27.11.11 00:13:

Ono to může být více věcí ale je dobré začít od začátku.Napište i OS.Možná by bylo dobré i zkusit Obnovu systému do té doby,kdy to fungovalo.Až budete vědět ty teploty,budeme chytřejší...

doplněno 27.11.11 08:16:

Teď ráno,když už vidím i písmenka,zkusím doplnit.PC už bylo čištěné?Prach dokáže divy...A vyndal bych i komponenty,vyčistil sloty vysátím a znovu nasadil a pořádně dotlačil.

Seká se PC, po zapnutí hned nefunguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]