Nejste přihlášen/a.
prosím poradíte mi někdo,jak napíšu hodně velká písmena do mailu?nemyslím klasicky capslockem,nebo shiftem,potřebuji
písmena mnohem větší,
děkuji za odpovědi
Do jakého mailu? Pokud máte poštovní program /Outlook Express, Evolution, Windows Live Mail, apod./, tak stačí kliknout a vybrat číslo velikosti /výchozí bývává většinou 10/ - zpráva pak bude ve formátu HTML.
Pokud používáte webové rozhranmí přes internetový prohlížeč /Internet Explorer, Opera, Avant, apod./, tak to tam taky musíte být.
Máte-li Seznam Email tak stačí kliknout na to BI, poté kliknout na <> a napsat text, kde x={1;2;3;4;5;6;7} nebo místo toho font můžete použít nějaký text
U Hotmailu to je pohodlnější, tam je to jako v poštovním programu.
S tím asi nic neuděláte. Pošťáku u seznamu umí jen to co máte na liště. Při vložení html kodu se nic neděje.
Domnívám se, že jediné řešení na toto je nainstalovat si nějaký poštovní program na PC a s ním stahovat i odesílat poštu ze seznamu.
Můj skromný nózor je, že jsou lepší schránky než Seznam, třeba Gmail.com nebo i poslední dobou vylepšili Hotmail.com
Zásadně preferuji Gmail, má spousty dalších programů a vychytávek - kalendář, alba atd.
Na seznamu mám anonymní schránku pro inzerci a je to velmi mizerné a občas i nespolehlivé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.