Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s PC

Od: avenger* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Mám takový problém, když jsem dnes u hry která se sekla vypl PC na tvrdo, nešel zapnout .

Respektive PC se zap pak mi to napsalo Zapnout pc normálně, Poslední známa konfigurace Apod., dal jsem poseldní známá funkční konfigurace ale Win XP najížděl a asi po 2 sekundách najíždění se vypl. Ete před tím (ráno) jsem taktoval z 2,6Ghz na 2,9ghz hral jsem hral spadlo to tak jsem to dal z5 na 2,6ghz a hral asi cca 2 hoďky spadlo to a nešlo to zapnout... Prosím jsem zoufalý.. zkoušel jsem i fígl z vytažení baterky na 5 minut :( prosím pomožte mi..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste mačkat F8 - zvolte Stav nouze. Pak spusťte Obnovení systému a obnovte na datum, kdy to bylo v pořádku.

avenger*
hodnocení

Když dám Stav nouze.. Pc se restartuje a zase od znova...

bena*

Tak bohužel se bude muset udělat čistá instalace Windows. Doporučuji toto ale raději svěřit servisu, laik by instalaci systému dělat neměl.

Při čisté instalaci se vše smaže - nutno zálohovat dokumenty a další důležité dokumenty...

stany*
hodnocení

0x

Jak rikal Bena, reseni bude asi v reinstalaci Windows, coz by laik neměl dělat. Pokud jste z Brna nebo okolí, písněte na PM a můžeme se domluvit na reseni

pomoc*
hodnocení

0x

No kámo to ti něco řeknu.Ta hra je asi nekompatibilní s tvým Windowsem

PS.prosil bych informace o hře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]