Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde notebook

Od: milanoss* odpovědí: 12 změna:

Prpsim o pomoc mam notebook acer aspire,a nejde mi spustit ani nouzovy rezim F8 moc dekuji za pomoc.Milan

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Málo informací...Žádná reakce notebooku?Kontrolky svítí?Co tomu předcházelo?Nějaká instalace programu?Neupadnul?

milanoss*
hodnocení

KONTROLKY SVITI A JE SLYSET VETRAK. V CERA JSEM HO NORMALNE VYPNUL A DNES UZ NESEL

ahasver4*

Zkuste vyndat baterku a po chvíli nasadit a zkusit start.Uvidíme...

doplněno 25.11.11 21:29:

Na displeji není vidět vůbec žádná reakce?Ani neblikne?Není slyšet zvuk jako by se spouštěl systém?Nepustí to do BIOSU?Tuším,že přes F12,nutné vyzkoušet která to je...

milanoss*
hodnocení

Baterku jsem vyndala zkusil znovu a nic

ahasver4*

Rada nahoře.Před tím ale vypnout...

doplněno 25.11.11 21:32:

Může to být i klávesa Del...

ladinpraha*

Nemáš vypnutý displej? Fn+F6.

milanoss*
25.11.11 21:22
hodnocení

Nejde to

milanoss*
25.11.11 21:43
hodnocení

Porad nic

milanoss*
hodnocení

PORAD TO NEJDE AT DELAM CO DELAM

hodnocení

0x

Já jsem ještě nevyčetl zda obrazovka něco ukazuje... Místo toho aby jste napsal vše komplet tak to z Vás taháme.

U klasického pc se takto projevuje nejčastěji v mé "statistice" zdroj, pak ramky atd
Takže zkuste odpojit napájení a vyndat baterku, nebo pak zkusit spustit jen na baterku bez zdroje.
Potom otevřít ntb a docvaknou znovu ramky, vyzkoušet po jedné pokud jich je víc atd

milanoss*
hodnocení

Obrazovka nedela nic je proste cerna.Jinak baterku jsem take vyndal a skusil jsem to s ni i bez a nic

mkat*
hodnocení

0x

Pri zapnuti pocut nejaky zvuk?Co ja viem,rozbeh HD,alebo ventilator?Az nie tak to vyzera na napajanie.Odpaleny nejaky tranzistor ,alebo kondik v napajani pocitaca.Najskor nieco pre servis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]