Málo informací...Žádná reakce notebooku?Kontrolky svítí?Co tomu předcházelo?Nějaká instalace programu?Neupadnul?
milanoss*
KONTROLKY SVITI A JE SLYSET VETRAK. V CERA JSEM HO NORMALNE VYPNUL A DNES UZ NESEL
ahasver4*
Zkuste vyndat baterku a po chvíli nasadit a zkusit start.Uvidíme...
doplněno 25.11.11 21:29:
Na displeji není vidět vůbec žádná reakce?Ani neblikne?Není slyšet zvuk jako by se spouštěl systém?Nepustí to do BIOSU?Tuším,že přes F12,nutné vyzkoušet která to je...
Já jsem ještě nevyčetl zda obrazovka něco ukazuje... Místo toho aby jste napsal vše komplet tak to z Vás taháme.
U klasického pc se takto projevuje nejčastěji v mé "statistice" zdroj, pak ramky atd Takže zkuste odpojit napájení a vyndat baterku, nebo pak zkusit spustit jen na baterku bez zdroje. Potom otevřít ntb a docvaknou znovu ramky, vyzkoušet po jedné pokud jich je víc atd
milanoss*
Obrazovka nedela nic je proste cerna.Jinak baterku jsem take vyndal a skusil jsem to s ni i bez a nic
Pri zapnuti pocut nejaky zvuk?Co ja viem,rozbeh HD,alebo ventilator?Az nie tak to vyzera na napajanie.Odpaleny nejaky tranzistor ,alebo kondik v napajani pocitaca.Najskor nieco pre servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.