Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Automatické spuštění CD/DVD

Od: jaojao* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, mám dotaz, co všechno (od vlastností na výměnnémechanice až po služby a aplikace) musím nastavit aby systém automaticky načetl případně spustil, předčasem mi to vadilo, tak jsem tuto funkci zrušil a teď nevím, jak nato? Pomůže mi někdo?*uf*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nejsem teď na XPčkách ale koukni např. sem: poradte.cz/...
jaojao*
hodnocení

Děkuji za odpověď, mám teď bohatší softwar o program TWEAK ALL 3.0 , BOHUŽEL je v angličtině, přesto jsem našel asi odkaz na autorun CD (pozn. včera jsem si nainstaloval nějaký JUKEBOX) a tak se mi v nabídce pro cestu automat. spouštění objevila právě k tomuto JUKEBOXU (skutečně se mi po vložení CD načítají v tomto programu - přestože nejde o hudební CD což mi moc nepomáhá).
Nevím jakou cestu zadat pro automat. spouštění ve windows průzkumníkovi (předpokládám, že se to v něm spouštělo). Správně jste odhadl, že mám XP (PRO).
Díky.:)
jaojao*
hodnocení

Díky Vám přátelé za pomoc, naštěstí již jsem problém vyřešil pomocí triků na internetu.*ua*
Stačilo vyměnit 0 x 1*smich*
Tak zase příště, až budu potřebovat poradit, se ozvu, ... ČUSÍK
Máš smůlu že jsem nebyl doma, mam to tu i ve formě scriptu:
Dim WSHShell, n, p, itemtype, PmBox
p = HKLMSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionpoliciesExplorerNoDriveTypeAutoRun
itemtype = REG_DWORD
n = 3
Set WSHShell = WScript.CreateObject(WScript.Shell)
WSHShell.RegWrite p, n, itemtype
For Each Process in GetObject(winmgmts:). _
ExecQuery (select * from Win32_Process where name=EXPLORER.EXE)
Process.terminate(0)
Next
PmBox = MsgBox(CD AutoRun is now Enable!, 64, Enable)
jaojao*
hodnocení

Díky, bohužel nevím jak bych to použil, jsem laik, teprve se všechno pomalu snažím učit, takže nevím ani jak na ty skripty, ale změnil jsem jen v klíči cd rom, údaj 0 na jedničku a už mám po problému, už mi to ani nehlásí jak tomu bylo před tím, že systém nevidí soubor index.hlml a přitom ho spustil, když jsem dal hledat tak jej našel. Teď si otevře automat. bez chyb. hlášení.
Mám ještě jeden problém, s těmi chybovými hlášeními, přes hledání jsem se dostal do katalogu kde jsem objevil den po dni ohlášené chyby, kde však v několika řádcích bylo napsáno, že paměť asi 16MB je plná, a proto tam nic konkrétního nebylo, co s tím, dá se to nějak odmazat, a kde?
Díky.
jaojao*
hodnocení

Pardon našel jsem to v Centru pro nápovědu, protokolu chyb: Catalog Database (122*smich* Úložiště verzí pro tuto instanci (0) dosáhlo maximální velikosti 16 MB. Pravděpodobně došlo k tomu, že dlouhotrvající transakce zabraňuje vyčištění úložiště verzí a způsobuje jeho narůstání. Aktualizace budou odmítány, dokud nebude dlouhotrvající transakce potvrzena nebo vrácena zpět. Možná dlouhotrvající transakce: SessionId: 0x025003C0 Session-context : 0x00000000 Session-context ThreadId: 0x00000630
Hmmm start/nastavení/ovládací panely/nástroje pro správu/prohlížeč událostí- je to tam co jsi se dostal? Zkus to vymazat tam
jaojao*
hodnocení

Našel jsem to v následných krocích : Start, Nápověda , Zobrazit info o PC (pomocí nástrojů), Informace o tomto PC, Zobrazit rozšířené informace, Zobrazit protokol chyb!
(je to asi výpis z prohlížeče událostí)
Jsem z toho Srnec*hi*
Tak se podívej, já nejsem na xp a když jsem byl tak jsem si toho přes nápovědu nevšiml ;) Přes to jde protokol událostí smazat...
jaojao*
hodnocení

ach jo, otvírá mi to sice automaticky CD, ale teď mi to zase napsalo tu pitomost s tím, že nevidí soubor : index.html. věděl bys co s tím, přes ty scripty?, to vůbec nevím kde je hledat.*plac*
A opravdu to dělá jen na tomhle pc?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]