Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir + NOD + moje psychika

Od: dezik odpovědí: 4 změna:

Zdravím
Před chvilkou jsem stáhnul program na tvoření CD klíče ... už stránka, z který jsem to stahoval se mi moc nezdála. Nu což, stáhnul jsem to ...
Když jsem na .exe soubor dvakrát poklepal, viděl jsem, jak se aktualizoval explorer.exe a NOD mi začal červeně hlásit, že mi zablokoval připojení asi k oné zlé stránce. Ale i tak, ta aktualizace explorer.exe me děsí ... teď rpohlížím kompa NODem, ale bojím se, že na něj nepřijde a že nějakej ten červík v PC leze ... nevíte nějaký SW, který by mou psychiku přivedlo do klidné fáze? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

3x

slunecnice.cz/...

V nouzovém režimu...O tvoření klíčů bych tu raději nemluvil...

doplněno 25.11.11 18:01:

Nedám na NODa dopustit...jen pro jistotu...:)

doplněno 25.11.11 18:54:

Už jsem zažil,že antivir nereagoval a v nouzáku,kdy se ty potvory nemaj kam schovat,ho Superantispyware zlikvidoval...:)

dzordz*
hodnocení

2x

Proveďte úplnou kontrolu antivirem. K žádné aktualizace nedošlo, to byl jen maskovací tah. Jinak by to ale mělo být v pořádku, když vyskočí hlášení antiviru, je zbytek probíhajícího procesu zablokován a nakažení se nedokončí.

dezik
hodnocení

Děkuju ... na kolik procent jste si jistý? :) Neuklidňujete mě pouze falešně? :D

dolis72*
hodnocení

0x

na NOD jen hromy a blesky:) ...asi jiná zkušenost...pěkně Avast a antivirová kontrola po restartu pc...myslím,že a antivirová kontrola po naběhnutí systému je absolutně bezcená...

SUPERAntiSpyware je dobrá rada...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]