Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém.
Potřebuji ze svého pc smazat windows a pres flashku nainstalovat nové
Chci se zeptat pokud vyformátuju disk(C) pujde mi po zapnuti pc pripojit flashka? resp. zapnu pc, budu mačkat F12 a pres to se dostanu na USB HDD , jestli bude fungovat flashka?
Děkuji za odpověd
Jak se píše výše...Mate tu flešku už hotovou,funkční?Jestli ano,pak by to neměl být problém.Jen nastavit bootování z USB a mělo by to jet...
ja jsem je ppres to uz 1x nainstaloval, ale mam tam porad i ty stare windowsy, ktere maji nejakou technickou chybu a tak chci cely pocitac kompletne od toho vseho vycistit, ano je to nabootovane, dekuji
Tak čistá instalace,jestli jste už podle toho dělal,tak bych se toho nebál,formát a je to čisté,jen bych zi zazálohoval ovladače někam mimo,uspoří to hodně času...
mne se prave stavalo to, ze jsem zapnul pc a pri tom kdyz me WINDOWS vital (spousteni-Welcome) tak zamrznul takze jsem musel restart a takhle dokola(dokonce i v nouzovem rezimu)
A skusil jste Opravu systému Spouštění?Párkrát mi to pomohlo.Možná i chkdsk...Než spustíte přeinstal...
Dám se m screen,chvilku než to zblejsknu...
Takhle se spustí chkdsk...ne hned,po kliknutí se objeví tabulka zda naplánovat při příštím spuštění,tak ano a při dalším se spustí...
dobre, diky , uz to mam nainstalovane cely windows a ten stary smazany, myslite ze bych to mohl vyzkouset i tak? nebo je to zbytecne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.