Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční myš

Od: kroll odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

včera jsem si koupila novou bezdrátovou myš (Logitech m235). Po zapojení do usb myška parádně fungovala asi tak dvě hodiny. Poté už nic. Vyměnila jsem baterku, zkusila všechny usb sloty, několikrát restartovala celý ntb. Když zapojím nano reciever nic se neděje, párkrát mi vyjela hláška, že zařízení usb nebylo rozpoznáno. Někdy nereaguje vůbec. Nevím co s tím, můžete mi prosím poradit:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

valdik007*
hodnocení

1x

Byly k té myši nějaké ovladače na CD?

doplněno 24.11.11 11:48:

Jaký máte operační systém, popř. jaký windows máte na notebooku?

kroll
hodnocení

Žádné CD s ovladači k tomu nebylo. Jinak používám windows 7

ahasver4*

V tom případě reklamujte.Jen tak na okraj,nainstalovaly si widle po prvním zasunutí ovladač?Jestli ano,vráti myšičku prodejci.Tyhle myši jsou spolehlivé a tohle vypadá na vadný výrobek.Tuto značku používám.

doplněno 24.11.11 14:10:

No...Je vidět ve Správci zařízení?Jestli ano,zkuste ještě klepnout na aktualizovat.Co to udělá...

Nefunkční myš
kroll
hodnocení

Děkuji za rady. Teď jsem zkoušela zapojit starou myš a normálně funguje, takže je chyba v té nově zakupené, které nereaguje ani v jiném PC.

kroll
hodnocení

Myš nevidím, jen touch pad.

ahasver4*

Reklamujte,už jste to napsala...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]