Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba fotokalendáře - program

Od: daris odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

můžete mi někdo poradit dobrý prográmek na sestavení fotokalendáře? Chtěla bych to tak, aby na každý měsíc mohly být vloženy dvě fotky,t oznamená že na celý rok 24 fotek.

díky za tipy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bajbic*
hodnocení

0x

to bych taky bral. narazi jsem zatím jen na komerční systémy nebo programy, které generují angicky psané kalendáře včetně jmen atd., což je cekem naprd...

palenka*
hodnocení

0x

Podívejte se na www.happyfoto.cz. Děláme si kalendáře u nich. Stáhnete si jejich aplikaci a tvoříte dle různých šablon. Vždy čekáme na slevy - bývají až 50%.

jaroslaw
hodnocení

0x

Zoner PhotoStudio nyní je verze 14 ale kalendáře umí i starší

hodnocení

0x

Tyhle věci dělá snad každá firma co dělá fotografie ve větším...

takže i:

www.fotolab.cz/fo/...

nebo

www.fotostar.cz/f/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Teď zrovna ho mám doma od Schleckera. Dvě fota na každý měsíc plus titulní strana. Vypadá super a přišel na 260,- Kč. Mají svůj program při objednávání kam se vyberou fotky a rovnou se to odešle. Sice se tam moc úprav nenabízí, ale jakákoli jiná možnost nechat si udělat kalendář podle svých představ by vyšla mnohonásobně dráž,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]