Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvody na facebooku

Od: rozinkaaa odpovědí: 3 změna:

Zdravííím, nevíte si někdo rady s tím, když je na Facebooku registrovaná osoba, která na svém profilu veřejně vystavuje fotky, na kterých jsem já, sice je fotila ta osoba, ale já odmítám být zveřejňován pod jejím nickem. Tato soba je mi velmi echutná a nepřeji si, aby mé fotky zveřejňovala. Poslal jsem jí žádost, aby fotky smazala, ale ona si mě blokovala a já teď ani nevím, zda jsou fotky smazané, ale myslím, že ne. Na její účet se nemám už jak podívat po blokaci. Potřebuji poradit, co s tím. Vím, že to zní možná nedůležitě, ale mě je to opravdu nepříjemné. Nevím si rady a pěkně mě to štve.*bum*

Lidi jsou dneska tak drzí a na facebooku to není zas tak ezpečné jak se tvrdí.

Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

1x

Jestli Vám to vadí, použijte volbu "nahlásit/blokovat". najdete ji na konci nabídky v levém okně dole, pod seznamem přátel.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Občanský zákoník - Ochrana osobnosti - §12.

jiriv*
hodnocení

0x

Přihlašte se facebook a v nastavení si vše zakažte.Je toho tam docela dost co nastavovat.

Konkrétně : v pravo nahoře v okně facebooku kde je / Najít přátele / Hlavní stránka je i malý trojúhelník na který kliknete

rozevře se vám menu :

- nastavení účtu

- nastavení soukromí

- odhlásit se

Tak si klikněte na nastavení soukromí / vlastní nastavení a tam si nastavte vše co uznáte za vhodné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]