Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratil se profil ve Windows

Od: iwetax* odpovědí: 2 změna:

Celí moje nastavení je pryč a když zapnu počítač , tak se objeví se mi text: Systém Windows nemůže načíst místně uložený profil. Možné příčiny této chyby zahrnují nedostatečná zabezpečovací práva nebo poškozený místní profil. Pokud problém přetrvává, obraťte se na správce sítě.
DETAIL - Chyba při operaci v rámci paměťové stránky.
A poté : Systém Windows nemůže nalézt místní profil. Budete přihlášeni pomocí dočasného profilu. Změny profilu budou při vašem odhlášení ztraceny. Co s tím?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Připravid instalační CD k počítači a odvézt to do servisu, tohle vypadá buď na kolabování harddisku nebo totální zavirování.

Já bych to vyřešil úplně čistou instalací /předtím bych zkusil zachránit, co se dá - například fotky, filmy, hudbu a jiné kokumenty/.

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkusil bych nouzový režim,po startu mačkat F8,jestli se to povede,projet slunecnice.cz/...

Jestli se to ovšem povede spustit.Pak by šly soubory zachránit.Jestli ne ...Přeinstal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]