Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udrzovat system?

Od: milan60* odpovědí: 13 změna:

Dobry den. Chci se optat ci je nebo neni na skodu,pouzivat dva programky na udrzbu systemu a chodu pc.Mam AVG tuneup 2011 a Advancet SystemCare5 vse free verse.Stridam je.Zkousel jsem prvne projet jeden a v zapeti druhy a ten druhy zas neco po scanu opravil,tak nevim.Na chodu pc ale nejak nepozoruji ze by to ublizovalo.Jake mate vy zkusenosti s udrzbou? Me se zdaj dobre oba.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Advanced system care je paskvil, který velmi brzo letěl z mého počítače.

Doporučuji CCleaner, je alespoň pro mne nejlepší.

ahasver4*
hodnocení

0x

Pokud nepozorujete problém,jen dobře.Moc,,údržbových,,programů nemám rád.většinu zvládnou widla zamy.Jestli máte w 7,tak úplně.Mě stačí... slunecnice.cz/...

a.. slunecnice.cz/...

a nikdy žádný problém...:)

doplněno 23.11.11 18:19:

...widle samy...ježíši kriste...:)

milan60*
hodnocení

Superantispywjra mam taky je dobrej.Mam xp-profesional.Tak k nemu necham asi ten AVGeckovej.

ahasver4*

Když já nevěřím ničemu,kde je Tune Up...:)Ale je to na Vás,nechte si to,čemu věříte...:)

bena*
hodnocení

0x

Advanced SystemCare se velmi zkazil a rozhodně ho nedoporučuji už. Rozhodně nedoporučuji utrácet za programy, existují alternativy, které jsou zdarma a mnohdy kvalitnější.

Nejlepší volba je CCleaner /čištění disku a registru/ + Defraggler /defragmentace disku/ + pravidelné aktualizace + pravidelná kontrola disku antivirovým a antispyware programem

CCleaner→ slunecnice.cz/...
Defraggler→ slunecnice.cz/...

SUPERAntispyware je dobrý, ale máte-li na počítači jiný antispyware, tak doporučuji předtím ho odinstalovat.

dolis72*
hodnocení

0x

věc názoru...já Advancet SystemCare5 PRO pužívám a jsem spokojený:)

a zastávám tento názor : Je to šikula, ale pouze v rukách člověka který bezmyšlenkovitě neodklikává a nemaže vše co mu program nabídne. Jinak může nastat i nutnost reinstalu OS.

milan60*
hodnocení

Me se taky nezda nejak spatny sice mam jen free,ale nevidel jsem ze by napachal nejakou skodu.Nejsem nejak silny v obsluze pc co se techto veci tyce.Mohl by jste mi napsat,nac si dat pozor pri jeho pouziti? Dekuji

dolis72*

já teda osobně vynechávám pouze defragmentaci...Advanced systemcare používám asi 3 roky bez jediného problému...

na defragmentaci doporučuju Smart Defrag 2 : www.slunecnice.cz/...

antiadvans

Já jsem ho taky dřív používal a neustále mi odebíral asocieace, a pak mi i udělal chybu do systému! Nedoporučuju!

dolis72*

můžu vědět jaké asociace a jakou chybu v systému?

milan60*
hodnocení

A defragmentace windousacka co je v nastrojich(systemovych ) je k necemu? myslim co se kvality tyce.

ahasver4*

Nahoře to píšu.Widle jsou v tomto soběstačný...:)Nemusí se doinstalovávat progy,které windowsy už mají v sobě...

milan60*
hodnocení

Jaaaaj sorry nejak mi to uniklo *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]