Nejste přihlášen/a.
Prosííím, nejde mi nainstalovat google chrome...protože byl špatně odstraněn...Prý...mám v pc soubor, který nejde za žádnou cenu smazat...prosím moc, poradte nějaký program který násillně odstraní tento soubor...nebo nějakou variantu jak se s titmo problememvypořádat...děkuji moc......
Chrome chce po odinstalování restart...Zkuste obnovu systému,dle OS a pak pořádně odinstalovat.
doplněno 23.11.11 16:06:Jinak odinstalaci provádějte třeba tímto,je to spolehlivé... slunecnice.cz/...
klidně můžete ručně vypráskat co potřebujete např. CCleaner má přímo na takovéto data kterým se nechce pryč utilitku která je šetrně vymaže nezapoměňtě potom promazat registry
Já tomám naprosto odinstalovaný, takže nic s tim nejde dělat...a pres ccleaner, to nevim jak se to delá...:/
Jestli máte CCleaner,tak v tabulce Registry Hledej problémy Vyčistit.Zřejmě asi není úplně odinstalovaný,když dělá problémy...
Takto..
v CCleanru v nástrojích je možnost odinstalovat podívejte se jetli tam nezbyl něaký ten bordel
existují ještě skartovačky má je většina čistících programů jako je Advance System Care a Tune UP tyto skartovačky vás zbaví jakéhokoliv souboru který je chráněn nebo prostě nelze odstranit skuste Advance System Care čistící program zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.