Prosím o pomoc-nahrávám fotky v neru k tomu přidávám zvuk.vše vypálím na dvd-v počítači hraje vše o.k.-když dám dvd do stolního přehrávače zvuk začne po chvilce přeskakovat-dělá to i v jiných přehrávačích.Nevím co s tím-díky za pomoc.Sandy
Já nic takového nepoužívám (Nero6 to asi ani nemá), ale je vyloučena chyba přehrávače ale co chyba vypalovačky- zkusit v jiné, případně pálit menší rychlostí. Další věcí je: chodilo to dříve? Co se změnilo?
sandy*
Já myslím že vypalovačka je v pohodě ale zkusím to tou menší rychlostí-teď to bylo rychlostí 16x tak zkusím menší.Díky za pomoc.Sandy
sandy*
Tak jsem to zkoušel menší rychlostí-4x a dělá to pořád.Mě připadá že ty stolní přehrávače to asi nestíhají-ale když nahrávám hudbu nebo filmy tak je vše v pohodě.Sandy
to iste robilo aj mne...ale ja som to daval na cd...vytvoril som slide show a ozvucil to hudbou...na mojom dvd prehravaci sony to slape v poho a u svokry na panasonicu to seka(len hudba) jak hovado...zavisi,na com to prehravas...
sandy*
Jo to je přesně ono-už jsem to hned vyzkoušel a funguje to super.Já myslel že to musí být vypáleno jen na dvd.Moc a moc ti dekuji za pomoc.Sandy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.