Nejste přihlášen/a.
nejlepší je bezdrátová myš přes USB...
totiž i bezdrátová myš je svým přijímačem připojená do USB portu... k myši je takový malý nano přijímač, který zachytí bezdrátové vysílání bezdrátové myši a šup s ním přes USB někam do počítače... tam už vědí, jak dál s tím naložit...
doplněno 23.11.11 12:31:koukni třeba na t0.gstatic.com/...
nebo třeba na google.com/...
Co je lepší?Bude to,uvidíte,50-50...Já používám bezdrátovku a spokojenost.K myši se dodává USB zařízení,které zasunete a ono si to samo najde ovladač.
doplněno 23.11.11 12:33:Naprostá spokojenost..
doplněno 23.11.11 14:52: Jak píše maverick,mám logitech a ještě jsem ani nepřišel na to,co vše umí...
Já naopak doporučím myš drátovou - není problém ji prostě zapojit do USB. Existují speciální myši, které drát mají v takovém joju /něco jako když máte permanentku/ a tak žádný dráty nepřekáží.
Lepší je drát proto, protože je o něco spolehlivější. A má-li Vám notebook PS/2 zásuvku /takovou tu klasickou kulatou co je na počítač/, tak je lepší si koupit PS/2 myš - ušetříte 1 USB.
Bezdrátová myš je kvalitou úplně jinde než před mnoha lety. Pokud člověk sáhne nejlépe po laseru a vezme něco od logitechu nebo microsoftu tak tam nesáhne vedle a kam se hrabe plno drátových. Baterky u laserové vydrží klidně 6-10 mésíců, podle používání a tím pádem padá i jeden z argumentů odpůrců.
Bezdrátová má buď příjmač v usb a nebo může být přes bluetooth a tedy žádný příjmač.
Takže za mě určo bezdrát, ale ne ty nejlevnější značky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.