Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupil jsem si 2 mikrofony tyhle zlatydul.cz/...
mam je zapojene v pc a oba funguji...jenomže pri použiti se hrou UltraStar Deluxe info plnehry.idnes.cz/...
jedou taky oba ale karaoke body naskakuji oboum uplne stejne...ikdyz mam jeden mikrofon vypnutej a zpivam jen do jednoho.
nevim cim to muze byt snad tim že mam jen jednu zkukovou kartu?
Řekl bych že oba mikrofony jedou na jednom kanálu takže hra signáli nerozlišuje máte na vzukové kartě 2 vstupy na mikrofon?
doplněno 22.11.11 22:12:nebo jinak... ten váš bezdratová set 2 mikrofonů máte připojený do PC přes jeden jack?
Ano přes jeden jack(ten set jinak zapojit nejde než na 1 jack)...na pc ani víc vstupu na mikrofon nemam...proto jsem si koupil tenhle set (podrobnější popis zde aukro.cz/...
je tam napsane že mikrofony pracuji na rozdílných frekvencich a lze je tak použit současně nebo samostatne! proto jsem myslel ze ta hra s timhle setem pujde
Ta hra je dělaná tak že spívají 2 lidé zároveň a dostáváte za to každý zvlášť body?
doplněno 23.11.11 12:36:zpívají
ano takhle by to mělo fungovat!Jenomže když zpivam do jednoho mikrofonu body naskakuji oboum stejne ikdyž mam ten druhej mikrofon vypnutej.zkoušel jsem i ruzne nastaveni ve hře ale problem je pořad stejny...
ano to je tím že ten přímač z kterého jde jack do PC spojuje mikrofony do jednoho kanálu je to jako by jste připojil pouze jeden mikrofon.Vyřešíte to jedině koupí ještě jednoho mikrofonu zvlášť a musíte mít na zvukové kartě 2 konektory pro mikrofon.
bohužel jiný způsob není jedině aby každý hráč ve hře zpíval zvlášť
ve vašem případě nebude zpěv 2 lidí současně možný. Pokud máte dva konektory pro mikrofon kupte ještě jeden mikrofon mělo by to fungovat.
to že je u vašho setu mikrofonů napsáno že každý má svojí frekvenci nemá nic společného s rozdělením signálu mikrofonů na samostatné kanály pouze to znamená že se bezdrátové signáli mikrofonů nekříží podobně jako auťíčka na dálkové ovládání
Vemte si že u karaoke také zpívají lidé zvlášť nebo ve dvojici ale to se počítá jako jeden hráč.
Ja som prave skusal UltraStar Deluxe pre PC a moje zistenie je taketo:
Je potrebne zapojit mikrofony tak, aby jeden daval do PC iba pravy kanal a jeden iba lavy kanal.
Neviem ci ten primac co mate k tym mikrofonom umoznuje pre kazdy mikrofon zvolit, v akom pomere ma davat signal do praveho a do laveho kanalu.
Stacili by vam 2 snurove mikrofony, ktore by ste zmiesali zlucovacom, pricom z jedneho by ste mali zdroj pre pravy kanal a z druheho pre lavy kanal.
Ze tomu naozaj takto je, mozte overit nasledovne:
1. Vo nastaveni zvukovej karty na PC si nastavte, ze zdroj nahravania je iba pravy kanal
2. vyskusajte UltraStar Deluxe, hoci budete spievat do obidvoch mikrofonov, body sa budu ratat iba jednemu
3. nastavte zdroj pre lavy kanal - body sa budu ratat druhemu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.