Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Total Commander - FTP klint

Od: killa* odpovědí: 7 změna:

Zdravím nejde mi prostě připojit ftp klient v total commandru a aji v jiných klientech. Vyplnim vse i podle navodu. a pose to tabulku

Hostitelský počítač nebyl nalezen.

Total Commander - FTP klint

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

shlaighter*
hodnocení

0x

Jak tak na to koukám, tak mám taky web u webzdarma *slunce*

A uživatelské jméno musí být stejné jako adresa webu. Příklad:

web: jakneco.wz.cz

Hostitelský počítač: ftp://jakneco.wz.cz

Uživatelské jméno: jakneco.wz.cz

Heslo: (co jste si zvolil vy )

Zkuste to a uvidíme;)

bena*
hodnocení

0x

Neměl by být ten username stejný jako hostname? V username nemáte tečky., podle mě by tam měly být.

Kdyžtak zkuste FAR 2.0 - používám ho nejraději... Je zdarma /opensource narozdíl od Total Commanderu/

shlaighter*

Ale tady jde o Total Commander:)

A je to to, co jsem napsal já.

dzordz*

Ftp u hosta nemusí být, Bena má pravdu s těma tečkama.

Jinak se to dá zkusit i ve windows exploreru, do adresového řádku dáte ftp://nazev.wz.cz vyskočí okno, jméno: nazev.wz.cz heslo a je to.

hodnocení

0x

S total commanderem jsem se taky namordoval,nakonec jsem nainstaloval Free commander,FTP podporuje,je zadarmo :)

buss
hodnocení

0x

Zajímavé, nemám s TC problém! Asi je někde jinde.

Taktéž na FTP používám TC a není problém. Jen nemám uložený heslo a pokaždý ho píšu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]