Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na USB?

Od: domushqa* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,koupila jsem si nový foťák KODAK EasyShare C143.Mnoo a když jsem chtěla poprvé vložit fotky do počítače tak jsem tam musela splnit pár kroků a šlo to bez problému.Ale když jsem chtěla fotky uložit do PC podruhé tak to jenom Pípné že je to v počítači a nic.Když jsem to šla pak zkusit na guesta tak to šlo jen takhle: Zapojila jsem ten kabel a na obrazovce fotoaparátu bylo napsané: Otevřete položku Tento počítač.Najděte položku KODAK Software Downloader,aby jste nastavily fotoaparát. No a pak na to klknu a objeví se mi tam to co se objevilo při tom prvním spuštěním,ale ja tam napsané Software společnost KODAK je aktuální.Klikněte na tlačítko Pokračovat. Když na něho kluknu tak mi to napíše abych vypnula a potom hned zapnula foťák a tam kde bylo napsané Pokračovat je teď zavřít.Když jsem to udělala tak jsem mi tato akce objevila znova.Zase na obrazovce fotoaparátu bylo napsané to samé a v té jakoby INSTALACI totéž.Poraďte prosíím.Díky =)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petula00*
hodnocení

0x

Tento aparát neznám ale všechny tyto jsou na podobné bázi ovládání.Pokud máte problém s tím co píšete,takby pomohlo jednoduché řešení.pokud se nanaučíte foto ovládat.(koupit si)pokud ji už nemáte čtečku karet (cca 150,-Kč) a kartu SD nebo MSDHC zkopírovat do PC přes čtečku.

ahasver4*
hodnocení

0x
Tohle jsem našel na diskuzích.Zkoušel jsem si stáhnout i manuál ale není česky.A tak netuším,co je ten specielní SW...Proti:- hlavní mínus je to, že ke stáhnutí fotek do počítače potřebujete buď čtečku karet, nebo speciální software, což je velice nešťastné řešenídoplněno 21.11.11 20:46: Mimochodem,úplně nechápu smysl té ankety.Snad všichni jsme tu proto abychom svými radami pomohli...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]