Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konverze z AVI na DVD

Od: magdon® odpovědí: 13 změna:

Stáhnul jsem si program FormatFactory. Jde v něm převádět leccos na cokoliv jiného, jen nevím, jestli umí zkonvrtovat AVI na DVD. (Opačně to jde určitě). Nikde jsem to nenašel.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

convertxtodvd.cz/...

Co tohle?

doplněno 21.11.11 20:04:

Nebo... instaluj.cz/...

medwed*
hodnocení

0x

cs.vso-software.fr/...

Urcite se da sehnat i plna verze ale jak a kde to musis zjistit sam...Tady se nesmi radit ohledne nelegalniho softwaru...

imtoo.com/...

nebo ale na ulozto najdes urcite vic...

bena*

A víte proč se nesmí? Protože to je nelegální a porušuje se zákon. Je to nejen na ochranu rádců, ale i na ochranu tazatelů.

Jinak programy, které jsem chtěl doporučit zde doporučeny byly...

medwed*

Ja vim ze se to nesmi proto jsem jenom navedl kam se ma ubirat ostatni je uz na nem co si vybere!

hodnocení

FormatFactory je FREE, takže na tom nic nelegálního není.

frantisekpetru*

Tady ale nejde o FormatFactory, ale o ten ConvertXToDVD a ten není free.

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Format Factory je opravdu jen konvertor, vypalovat CD/DVD neumí.

dolis72*
hodnocení

0x

on free je...bude mít pouze omezeny některé funkce

ConvertXtoDVD

www.stahuj.centru/...

dopučuju přečíst Mini-recenze:)

www.stahuj.centru/...

hodnocení

0x

free verze convertXtodvd napatlá logo přez obraz,takže nepoužitelné

hodnocení

0x

A co prachobyčejné NERO?

hodnocení

Mám NERO v. 6 a ta umí jen soubory do 2 Mb. Zkoušel jsem verzi 7, ale to bylo nějaké OEM, chyběly mi tam některé funkce, které v té šestce dost používám. Vypaluju DVD celkem zřídka, ale mají kolem hodiny, takže ty soubory (zvlášť AVI) jsou znatelně větší. Na střih a vypálení používám Studio 9, ale není moc spolehlivé a neumí moc formátů. Každou konverzí pak klesá kvalita, takže to není ta nejlepší cesta. Možná by pomohla novější verze, ale není to zrovna nejlevnější. Takže hledám jednoduchý free program, který by uměl převést AVI do DVD, nic jiného umět nemusí. Vypálit by to pak už šlo asi i tím mým Nerem.

jdukolem
hodnocení

0x

Musíš zvolit převod do formátu vob i na vypálení je mnoho free programů

hodnocení

Tak tohle mě nenapadlo*sok*! To by mně v podstatě stačilo. Ale na vypáleném DVD jsou ještě soubory .ifo a .bup. Kde vezmu ty? Nebo nejsou pro přehrání videa va stolním přehrávači potřebné?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]