Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahovani se seka

Od: lindaf* odpovědí: 5 změna:

ahoj, prosim vas nevite nekdo cim to je? dneska jsem zacala stahovat z ulozto.cz. Dva filmy se sthli ok ale ted kdyz to chci neco stahnou taks e to vzdycky v pulce sekne a zastavi docela me to jako nerci, uz se tady pres hodinu snazim stahnout jeden film a stve me ze to nejde zkousela sjem i jiny odkaz a neslo mi to.

Diky za kazdou radu ;)

doplněno 21.11.11 18:21:

jeste vcera jsem stahovala normalne... :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju zkusit vyčistit disk i registr programem CCleaner - slunecnice.cz/... dále bych pak doporučil kontrolu programem SUPERAntispyware - slunecnice.cz/...

Pokud by to dále dělalo problémy, navrhuju použít nějaký stahovací program /tzv.download manager/ - například Download Accelerator Plus /při instalaci odmítněte změnu domovské stránky, toolbar či jiný nabízený programy/. V Nastavení programu si pak nastavte rychlost Vašeho připojení a nastavte vysokou akceleraci /nejvyšší je pouze ve verzi Pro/ - http://speedbit.com

Nebo můžete použít jiný program, například Freerapid Downloader, který je právě určen na stahování z Rapidshare, Uloz.to, Hellshare, Hotfile, apod. - slunecnice.cz/...

dolis72*

nepomůže ani CCleaner ani SuperAtispyware ani Download Accelertor Plus...

dobrá rada je Freerapid Downlopader který umí navazovat spojení...

tento problém se na Ulož.to řešil x krát a žádná spolehlivá rada ne ní...na vině mohou být přetížené linky,neprůchozí vlákno,záleží kde je daný film uložený...těch variant je moc

lindaf*
hodnocení

dekuji moc, cistit uz jsem cistila ale vyzkousim ten downloader ;)

no ale nevim rekla bych ze je to jen nejaky vypadek, buhvico uvidim kdyby mi to zitra neslo standartne tak to zkusim nejak resit ale jinak dekuji moc ... :)

lindaf*
hodnocení

Dekuji moc! Freerapid je perfektni! :) uz sjem byla zoufala a halvne zadna instalace to je bomba! :) ;) :D

lindaf*
hodnocení

taky si nemyslim ze by byla chyba u me, ale jja mam mobilni internet, je mozne ze je to tim,ale dlouho mi to nezlobilo az ted... :) no ulozto.cz je web an kterem stahuji vicemene vsichni takze... :D ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kde stahovat filmy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]