Nejste přihlášen/a.
ahoj, prosim vas nevite nekdo cim to je? dneska jsem zacala stahovat z ulozto.cz. Dva filmy se sthli ok ale ted kdyz to chci neco stahnou taks e to vzdycky v pulce sekne a zastavi docela me to jako nerci, uz se tady pres hodinu snazim stahnout jeden film a stve me ze to nejde zkousela sjem i jiny odkaz a neslo mi to.
Diky za kazdou radu ![]()
jeste vcera jsem stahovala normalne... ![]()
Navrhuju zkusit vyčistit disk i registr programem CCleaner - slunecnice.cz/... dále bych pak doporučil kontrolu programem SUPERAntispyware - slunecnice.cz/...
Pokud by to dále dělalo problémy, navrhuju použít nějaký stahovací program /tzv.download manager/ - například Download Accelerator Plus /při instalaci odmítněte změnu domovské stránky, toolbar či jiný nabízený programy/. V Nastavení programu si pak nastavte rychlost Vašeho připojení a nastavte vysokou akceleraci /nejvyšší je pouze ve verzi Pro/ - http://speedbit.com
Nebo můžete použít jiný program, například Freerapid Downloader, který je právě určen na stahování z Rapidshare, Uloz.to, Hellshare, Hotfile, apod. - slunecnice.cz/...
nepomůže ani CCleaner ani SuperAtispyware ani Download Accelertor Plus...
dobrá rada je Freerapid Downlopader který umí navazovat spojení...
tento problém se na Ulož.to řešil x krát a žádná spolehlivá rada ne ní...na vině mohou být přetížené linky,neprůchozí vlákno,záleží kde je daný film uložený...těch variant je moc
dekuji moc, cistit uz jsem cistila ale vyzkousim ten downloader ![]()
no ale nevim rekla bych ze je to jen nejaky vypadek, buhvico uvidim kdyby mi to zitra neslo standartne tak to zkusim nejak resit ale jinak dekuji moc ... ![]()
Dekuji moc! Freerapid je perfektni!
uz sjem byla zoufala a halvne zadna instalace to je bomba!
:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.