Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký externí pevný disk

Od: tatik® odpovědí: 4 změna:

Obracím se na Vás s žádostí o radu která se týká externího pevného disku.Mám počitačAMD Althon(tm)s procesorem LE-1640 s o.s. Wind. XP Profes. , 2,59GHz ,3,00GB RAM a USB 2,0.Chci si pořídit externí pevný disk a proto se obracím s žádostí o radu jaký by byl pro tento počitač vhodný.Předem Vám děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kup si jakýkoliv externí disk s USB 2.0

Kapacitu zvol takovou, jaká si myslíš že pro tebe bude vhodná, to už je každého věc. Pokud ho chceš mít na doma, můžeš zvolit 3,5" disk s externím napájením, pokud chceš mobilitu tak sáhni po 2,5" s napájením přímo přes USB.

ahasver4*
hodnocení

0x

Souhlas s mikihans.jen asi není správná doba k nákupu.Ceny nám nějak vyskočily.Chtělo by to počkat až pominou záplavy v Thajsku...:)

petula00*

Určitě by jsem s nákupem počkal.V létě jsem kupoval 320GB Samsunga za 1030.-Kč.Teď už stojí pomalu necelý 2tisíce.

dzordz*
hodnocení

0x

Ještě by možná stála za zvážení varianta disku s dvojím konektorem, usb 2.0 a firewire.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]