Nejste přihlášen/a.
někdy je jediné rozumné řešení (i když dražší) ADSL od O2,stahování bez omezení,ted mají nějakou akci,je nutné mít v domě telefonní přípojku.
Mě v akci natáhli zdarma telefonní linku a mám připojení ADSL a rychlost 6 MB/sec. Celovečerní film je stažen za 20 minut)
Tak pro Vás by byl vhodný internet přes satelit,neco jako je tohle... satmax.cz/...
Ale je to pálka...
jestli je tam upc tak ho vemte mam jen 50mb/s a je to fofr nejake o2 a podobne se nedaji srovnavat
doplněno 23.11.11 00:00:cenu nevim , pamatuji si ze z kabelovkou na 2 tv a rekorderem a HBO a dokumenty platim celkem 1200
Já bych si nejdříve položil otázku, na co mi takhle rychlý (50Mb/s) internet bude. Běžnému uživateli stačí míň jak 4Mb/s. A od UPC bych dal ruce pryč. Ta jejich televize - není dne, aby si někdo nestěžoval a ten internet to bude asi to samé.
Já bych šel do toho O2, protože s nimi mám dobré zkušenosti.
Záleží kde bydlíte existují komerční poskytovatelé připojení ale i sdružení.Buď si zjistěte dostupnost u velkých firem jako např. UPC nebo O2 většina z velkých poskytovatelů má na svých stánkách mapu pokrytí nebo formulář který po vyplnění adresy ukáže dostupnost připojení.Nebo si zjistěte jestli ve vašem okresu nenabízí připojení sdružení.
seznam poskytovatelů zde: http://rychlost.cz/isp/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.