Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupil jsem si před rokem notebook s windows 7 a neuanej vše dělal jsem si žádnou bitovou kopii a jediný co v pc mám je zaloha ktera se maže a místo ní se dává aktualní jenže nastal čas system obnovit protože je total zavirovanej vše plbne atd atd tak mně napadlo řešení system obnovit ale jak?instalační cd windows nemam a ani nechci žádnou kopii nevím jak na to sem amater poradte dík
Pokud to dobře chápu, zálohu "čistého" OS nemáš. Takže budeš muset celý OS buď vyčistit nebo přeinstalovat.
přesně tak nemam čistou kopii hlavně už mi blbnou startovací programy ve windowsu a po každý co to zapnu tak se pusti poradce při spustění a musim to furt obnovovat čištění mi příjde složitý vše duležité jsem za pomocí flešky hodil do druhého kompu ale ted nevím co s timhle chtěl bych ho přeinstalovat nebo získat čistou obnovu os
A v cem je problem? Pokud nemate na HDD nejaky obnovovaci oddil, tak udelejte cistou instalaci a je to.
No problem je v tom že obnovy mam v pc ale všechny už s chybama tak bych chtěl os přeinstalovat ale jaksi nemam cd ani product key a takový ty kraviny,, a hlavně nemam ani vypalovačku leda bych to pustil z flashdisku nebo jde že si os stahnu na netu a začnu je instalovat jako program myslím tím jako když je pc puštěnej normálně jde to?
" nechci žádnou kopii"to znamená co? Pokud nemáš instalační CD Windows, ale licenční štítek jo, tak si normálně instalačku stáhni na internetu a vypal. Není to nelegální - pro osobní použití.
doplněno 17.01.13 22:46:No osobně jsem z flashky nikdy úspěšně nebootoval. A to je takový problém v dnešní době sehnat u nějakého příbuzného, známého, kamaráda, přítele, souseda či někoho jiného sehnat instalačku, s tím že tu desetikorunu mu za to CDčko dáš?
doplněno 17.01.13 22:47:Osobně bych stáhnul .iso. To se pak dá pomocí vypalovacího programu vypálit. A dej pozor, aby to byla správná verze Windows (32/64-bit, Home premium, Proffesional,...)
doplněno 17.01.13 22:51:Daemon tools a i všechno ostatní se během instalace vymaže, takže se to nemůže instalovat z toho. Musí se vypálit. Nebo to nouzově zkus z flashky. Třeba se ti to povede, ale s tím ti moc neporadím. Jak jsem psal, nikdy se mi to úspěšně nepovedlo.
doplněno 17.01.13 22:53:to me taky napadlo ale nemam vypalovačku ani prazdne cd a u os7 nevím jak se spouští z flashdiscu štítek doufám že ještě je někde nalepenej,,
jj to vim mam win7 home premium 64bit a SP1 a to samý stahuji mně je to jasný tak ty drobný objetuji ale chtěl jsem to mít opravený pokud možno co nejdřív,,
jasný no tak dík mně se to z flešky povedlo ale u strahýho kompa s XPčkama sem to dělal běžně,, stačilo vrazit flešku a při stratu pc dat botování F8 myslim a tam si si mohl vybrat zda cd nebo fleška no nic zkusim to jestli se mi to ještě tenhle rok stáhne má to 4gigače no takže to vidim na ráno
Netřeba návodů, stačí jednoduchý prográmek, ve kterém se vybere ono stažené ISO, vloží flash disk a o zbytek se program postará.
Flash disku musí být minimálně 4GB, všechna data na něm se smažou. Z flash disku jde potom bez problému nabootovat a nainstalovat systém - několikrát odzkoušeno instalace je i znatelně rychlejší než z DVD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.