Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 32-bit/aplikace

Od: dubs* odpovědí: 19 změna:

Zdravím,

Ve Windows 7 (32-bit) mi již delší dobu nejdou spustit \miniaplikace\. Respektive jdou, jen se na ploše nezobrazí nic kromě malého modrého kolečka ve kterém je i jako informace na které nejde kliknout. Obnovení systému jsem zkoušel, beznadějně..*zed*

Děkuju za všechny rady.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Zdá se, že tohle je přesně váš problém: support.microsoft.com/..., včetně toho modrého ička i hodin s černým pozadím.

dubs*
hodnocení

Děkuji za radu, viděl jsem to nadějně ale bohužel. Zkusil jsem 2 ze 3 kroků, ani jeden nepomohl..:(

ahasver4*

Nástroj chkdsk jste také zkusil?Start Počítač,pak pravým na disk,Sdílení,Nástroje a Kontrola chyb..

dubs*
hodnocení

Tak bohužel, kontrola chyb na disku také nepomohla..:( Už vážně nevím čím by to mohlo být..

ahasver4*
Ještě jsem našel tohle... support.microsoft.com/... tohle...použite regedit a zmažte toto:[HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Internet Settings Zones potom reštart sidebar-u a pôjde Vám to.Ale nemám vyzkoušené!Je jen na Vás,jestli to zkusíte...nerad bych aby se stalo něco špatně...doplněno 21.11.11 16:46: Je jen a jen na Vás,co použijete.Tomu strachu ze zásahu do regeditu rozumím,proto jsem přidal varování,že nemám vyzkoušeno.Ale další rady už nejsou,tedy,já je nemám.Snad se tu ještě někdo objeví aby pomohl...
dubs*
hodnocení

Na ten Hotfix se asi neodvážím, protože se píše že pokud si nechci udělat něco s PC tak že raději nestahovat.. A píši tam příčinnu "K tomuto problému dochází z důvodu chyby interní časové synchronizace při spouštění postranního panelu Windows." A to s tím smazáním v tom regeditu.. toho se bojím ještě víc, nemáte prosím s tím regeditem někdo více zkušeností?

dzordz*

To je vlastně to samé jako v mém odkazu. Říkal jste, že jste zkusil dva ze tří kroků, těch "metod" je tam ale celkem pět? :) Pokud známé a dostatečně univerzální řešení existuje, řekl bych, že bude mezi nimi.

Přes ty FixIt odkazy nemusíte regedit spouštět vůbec, provede se to samo. I kdybyste ty hodnoty chtěl v regeditu měnit ručně, není na tom nic těžkého, stačí pořádně číst a před změnami si zkontrolovat, že upravujete to, co upravovat máte.

doplněno 21.11.11 17:10:

"Tím samým" bylo myšleno nastavení času a internetových zón jako jádro problému.

dubs*
hodnocení

Už jsem zkusil všechy možnosti a ani jedna mi nepomohla..*zed*

dubs*
hodnocení

Každopádně Vám děkuji že jste se mi snažil pomoci a alespoň jsem nasbíral další zkušenosti :) Snad mi s tím někdo další pomůže.:)

doplněno 21.11.11 18:16:

Tak už to šlape lidi*ua**uf* Zkusil jsem ten FixIt a doplnil k tomu ještě něaká další nastavení a po restaru PC to už šlape. Takže Vám dzordz a ahasver4 moc děkuji za rady.:)

ahasver4*

ahasver4*
hodnocení

0x

Nenajdeteb potřebné info tady?... windows.microsoft.com/...

Je to sice pro Vistu ale je to použitelné i pro widle 7...

dubs*
hodnocení

Rád bych řekl že mi to pomohlo, ale nestalo se vbec nic, něaká další rady prosím?*bum*

ahasver4*

To mě mrzí.Co tak to skusit přes Start a příkazový řádek?Napsat postraní panel a vyběhne pár možností.Ani tam to nepůje nastavit,nebo jste to už skoušel?

dubs*
hodnocení

Myslím že bude někde chybět něaký soubor, chtělo by to ty miniaplikace něak "přeinstalovat".. Nešlo by to něak takhle?

ahasver4*

Co tak pravý klik na plochu,pak najet na Zobrazit...Je tam zaškrtnuto Zobrazit miniaplikace?

Windows 7 32-bit/aplikace
dubs*
hodnocení

To mám ale stejně, když si tam dám např. hodiny tak vznikne tohle..

Windows 7 32-bit/aplikace #2
dubs*
hodnocení

2

doplněno 20.11.11 22:10:

.

Windows 7 32-bit/aplikace #3
ahasver4*

A co uchopit tu ikonu a přetáhnout na plochu?

doplněno 20.11.11 22:14:

A jestli to nepomůže,tak snad jen aktualizovat ovladač GK.Jinak nevím...

doplněno 20.11.11 22:29:

Takže můžeme na vše zapomenout,protože dzordz na to zřejmě kápnul...:)

dubs*
hodnocení

Co by s tím měla co společného Grafická Karta?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]