Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Ve Windows 7 (32-bit) mi již delší dobu nejdou spustit \miniaplikace\. Respektive jdou, jen se na ploše nezobrazí nic kromě malého modrého kolečka ve kterém je i jako informace na které nejde kliknout. Obnovení systému jsem zkoušel, beznadějně..
Děkuju za všechny rady.
Zdá se, že tohle je přesně váš problém: support.microsoft.com/..., včetně toho modrého ička i hodin s černým pozadím.
Děkuji za radu, viděl jsem to nadějně ale bohužel. Zkusil jsem 2 ze 3 kroků, ani jeden nepomohl..
Nástroj chkdsk jste také zkusil?Start Počítač,pak pravým na disk,Sdílení,Nástroje a Kontrola chyb..
Na ten Hotfix se asi neodvážím, protože se píše že pokud si nechci udělat něco s PC tak že raději nestahovat.. A píši tam příčinnu "K tomuto problému dochází z důvodu chyby interní časové synchronizace při spouštění postranního panelu Windows." A to s tím smazáním v tom regeditu.. toho se bojím ještě víc, nemáte prosím s tím regeditem někdo více zkušeností?
To je vlastně to samé jako v mém odkazu. Říkal jste, že jste zkusil dva ze tří kroků, těch "metod" je tam ale celkem pět? Pokud známé a dostatečně univerzální řešení existuje, řekl bych, že bude mezi nimi.
Přes ty FixIt odkazy nemusíte regedit spouštět vůbec, provede se to samo. I kdybyste ty hodnoty chtěl v regeditu měnit ručně, není na tom nic těžkého, stačí pořádně číst a před změnami si zkontrolovat, že upravujete to, co upravovat máte.
doplněno 21.11.11 17:10:"Tím samým" bylo myšleno nastavení času a internetových zón jako jádro problému.
Každopádně Vám děkuji že jste se mi snažil pomoci a alespoň jsem nasbíral další zkušenosti Snad mi s tím někdo další pomůže.
Tak už to šlape lidi Zkusil jsem ten FixIt a doplnil k tomu ještě něaká další nastavení a po restaru PC to už šlape. Takže Vám dzordz a ahasver4 moc děkuji za rady.
Nenajdeteb potřebné info tady?... windows.microsoft.com/...
Je to sice pro Vistu ale je to použitelné i pro widle 7...
To mě mrzí.Co tak to skusit přes Start a příkazový řádek?Napsat postraní panel a vyběhne pár možností.Ani tam to nepůje nastavit,nebo jste to už skoušel?
Myslím že bude někde chybět něaký soubor, chtělo by to ty miniaplikace něak "přeinstalovat".. Nešlo by to něak takhle?
Co tak pravý klik na plochu,pak najet na Zobrazit...Je tam zaškrtnuto Zobrazit miniaplikace?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.