Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domovská stránka ve více oknech

Od: jarahosek* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

jsem možná divnej, ale nevím, jak zařídit, aby se mi ve všech oknech otevírala jako domovská stránka jedna jediná. Když otevřu prohlížeč, mám domovsou stránku co chci, když ale otevřu další okno, mám tam stránku úplně jinou a tu opravdu nechci. Mám Win 7 a potřeboval bych poradit, jak nastavit prohlížeč, používám Firefox... Prosím o postup...

Díky

Jára

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Možná najdete něco tady.. support.mozilla.com/...

A já když otevřu novou,tak se zobrazí domovská stránka takto...

Domovská stránka ve více oknech

hodnocení

0x

Já tedy osobně používám Operu a při spuštění se mi pouští osm oken. Otevřeš si okna tak jak chceš aby se ti spouštěla Opera, dáš uložit relaci, Listy a okna - Relace - Uložit relaci, při uložení odfajfkuj Spouštět tuto relaci při dalším otevření Opery.

Aby se ti otevírala aktuální okna tak ještě nastav vymazání cache při zavření prohlížeče. Nastavení - Pokročilé volby - Historie a cache a tam zafajfkuj Při ukončení vymazat.

Domovská stránka ve více oknech #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]