Nejste přihlášen/a.
no mám windows 7 home premium 64bit. (důvod 8gb ramek)
a chtěl bych si nainstalovat windows xp 32bit na spuštění dvou programů které na 64bitech nejedou, etka 7.3 a vag-com 3.04
. disk mám rozdělen na 3 části C - windows 7 D - na xpčka a E - na data
v biosu nastavím bootování z DVD-rom uložim potvrdim, začnou se schromažďovat data a najednou se rozsvítí modrá obrazovka s chybou
dočetl jsem se v biosu přenastavit z AHCI na IDE . A nebo AHCI disabled .. jenomže mě to nabídne jenom conventible nebo něco podobného,
píšu že mám 7 home premium takže asi to nepůjde když xp mode podporují profesional,ulimate,enterprise ale home NE!
Ve WIndows 7 Home je možnost spustit programy v režimu kompatibility Windows Vista, XP, 2000 a starší.
To, co Vy máte na mysli, je XP Mode.
Navrhuju teda zkusit ten Režim kompatibility - nastavení se tak, že se klikne na program pravým myšítkem, zvolí se Vlastnosti a na záložce Kompatibilita se vybere takový operančí systém, který je vyžadován nebo takový který chcete.
ůplně jednoduché, jsem také neznalý ale zvládl jsem to na podruhé - stahnout ze slunečnice program virtual box v češtině a nainstalovat do něj xp 32bit . Mám taky win 7 64 bit a nešlel mi třeba starý dobrý licitovaný mariáš, šachy a podobně.Bylo to vyřešeno během čtvrt hodinky, k mé naprosté spokojenosti.zdravímj a dejte vědět jak to dopadlo.
Reseni je jednouduche s malou investici!
Koupit / sehnat novy disk , vlozit do pc / notebooku a jednoduse naistalovat win xp.
Jelikoz jsem take potreboval winxp pro diagnostiku v aute a tu neporebuji kazdy den. Bylo toto idealni reseni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.