Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout mp3 z internetu

Od: mína odpovědí: 13 změna:
kdyš si chci stáhnout mp3 písničku,tak nejde.Kámoška mi poradila že mam zmáčknout pravý tlačítko myši a prý tam musim mít Uložit jako cíl... .Ale já to tam nemam.Nevíte jak to stáhnout?*plac*

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mam zcela jednoduchou otázku: KDE?

Pokud jde třeba o net radio tak to je jasný že o nejde, některé jsou zase ke stažení po zaplacení...

jaja28*
hodnocení

0x

Nejdříve si musíš najít nějakou webovou stránky, kde se tyhle mp3 dají stahovat. Například mp3s.nadruhou.net/...

Pak si vybereš v sekci Mp3 písničku o kterou máš zájem - nemusíš být ani registrovaná na tomhle webu, odklikneš název písničky - objeví se ti nové okno a v něm nabídka stáhnout mp3 a teď právě tady na to stáhnout klikneš pravým tlač.myšky a z nabídky si vybereš uložit cíl jako... a zadáš kam chceš písničku uložit.

Doufám, že jsem ti to popsala opravdu polopaticky a že to už hravě zvládneš. Tak se snaž.

mína
hodnocení

No zkoušela sem to ale Uložit jako cíl...se mi tam neukazuje.Spíš tam mam uložit odkaz atd.Tak fakt nevim co.

KDE?

Definice na internetu nestačí, fakt nevíme kam lezeš a ne všechno lze takhle jednoduše stáhnout

al bunda*
Co kdybys nám popsala krok za krokem co a jak děláš a na které stránce?
jaja28*
Míno já jsem ti psala, že písničku kterou si vybereš musíš odkliknout levým tlačítkem - otevře se ti novéokno a v něm jsou ty další nabídky, stáhnout, poslat na mail,ohlásit jako nefunkční,poslechnout atd. a tady si vybereš tu nabídku stáhnout a nyní klikneš pravým tlač.myšky a vybereš uložit cíl jako a v naskočeném okně si vybereš kam ve svém počítači chceš písničku uložit. To musíš zvládnout. Držím palce.:)

mína
hodnocení

najedu na mp3s.nadruhou.net.Dam si nákou písničku a dam stáhnout.No a kliknu pravim tlačítkem a mam tam např.:Uložit odkaz jako...Otevřít odkaz ...atd.6ádný Uložit jako cíl tam nemam.
al bunda*
Na "Uložit jako cíl" se vyprdni. Dej "uložit odkaz jako"... A dej vědět, co se dělo dál.
Hezký den.
Uložit jako cíl tam ani neni, bude tam uložit jako cíl, pokud to tam nemáš tak možná ani nepoužíváš explorera ale něco jiného a to je tak jak psal AL
udivenec*

Uložit jako cíl tam ani neni, bude tam uložit jako cíl...

To jsou tady rady k nezaplacení *tanec*

Divný...vim určitě že jsem to psal správně, páč přesně na tohle jsem narážel *nevi*
Jasně že tam bude uložit cíl jako
mína
hodnocení

jásem vždy dávala mozilu no a máš pravdu.to dělá ten explorer.Dík*pusa**palec*
Ahoj. Je to velice jednoduché. V příloze máš jeden odkaz, který ti otevře stránku s jednou z písniček, která se dá stáhnout (Enrique Iglesias - Do You Know (The Ping Pong Song))
V tom okně klikneš levým tlačítem myši na nápis STÁHNOUT MP3 a pak se ti MP3 uloží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]