kdyš si chci stáhnout mp3 písničku,tak nejde.Kámoška mi poradila že mam zmáčknout pravý tlačítko myši a prý tam musim mít Uložit jako cíl... .Ale já to tam nemam.Nevíte jak to stáhnout?
Nejdříve si musíš najít nějakou webovou stránky, kde se tyhle mp3 dají stahovat. Například mp3s.nadruhou.net/...
Pak si vybereš v sekci Mp3 písničku o kterou máš zájem - nemusíš být ani registrovaná na tomhle webu, odklikneš název písničky - objeví se ti nové okno a v něm nabídka stáhnout mp3 a teď právě tady na to stáhnout klikneš pravým tlač.myšky a z nabídky si vybereš uložit cíl jako... a zadáš kam chceš písničku uložit.
Doufám, že jsem ti to popsala opravdu polopaticky a že to už hravě zvládneš. Tak se snaž.
Definice na internetu nestačí, fakt nevíme kam lezeš a ne všechno lze takhle jednoduše stáhnout
al bunda*
Co kdybys nám popsala krok za krokem co a jak děláš a na které stránce?
jaja28*
Míno já jsem ti psala, že písničku kterou si vybereš musíš odkliknout levým tlačítkem - otevře se ti novéokno a v něm jsou ty další nabídky, stáhnout, poslat na mail,ohlásit jako nefunkční,poslechnout atd. a tady si vybereš tu nabídku stáhnout a nyní klikneš pravým tlač.myšky a vybereš uložit cíl jako a v naskočeném okně si vybereš kam ve svém počítači chceš písničku uložit. To musíš zvládnout. Držím palce.
najedu na mp3s.nadruhou.net.Dam si nákou písničku a dam stáhnout.No a kliknu pravim tlačítkem a mam tam např.:Uložit odkaz jako...Otevřít odkaz ...atd.6ádný Uložit jako cíl tam nemam.
al bunda*
Na "Uložit jako cíl" se vyprdni. Dej "uložit odkaz jako"... A dej vědět, co se dělo dál. Hezký den.
Ahoj. Je to velice jednoduché. V příloze máš jeden odkaz, který ti otevře stránku s jednou z písniček, která se dá stáhnout (Enrique Iglesias - Do You Know (The Ping Pong Song)) V tom okně klikneš levým tlačítem myši na nápis STÁHNOUT MP3 a pak se ti MP3 uloží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.