Nejste přihlášen/a.
ten dotikový elan smard-pad na notebooku nám nefunguje vůbec se nepohybuje nic jak to dám zase dohromady skoušela jsem zmáčknout fn a f9 ale to nejde .. :/ děkuji za odpovědi..
Jaké značky je ten notebook?Je zařízení vidět ve Správci zařízení?Jestli ano,zkuste pravým klikem a dát aktualizovat ovladač zařízení.Připojil bych nějakou myšku...
To vím,že vás to štve,seženeme ovladač,nešlo by uvést přesně typ?Ale!Před dvěma dny jsem si nainstaloval nejnovější ovladače a musel jsem je odinstalovat a vrátit se ke starému,protože mi začaly s mým touch padem problémy.Taky mám Asus...Ještě bych rád věděl,co předcházelo poruše?Nějaká instalace něčeho?Do té doby to šlo?Tak bych prosil ten přesný typ Asusu...
Ještě se zeptám,ikona toho Elanu je na liště?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.