Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, do mobilu jsem zapojla kabel a nahrála si fotky do počtače. Najednou jsem zjistila, že v mobilu už žádné obrázky nejsou a já bych je chtěla mít i v mobilu. Nevíte prosím jak se fotky nahrají zpět do mobilu? Mám Windows Vista notebook Acer aspire. Mobil je sony ericson TXTpro. Moc děkuji.
jak dostat fotografie zhotovené mobilem a uložené v PC zpátky do mobilu, už popsal kolega...
je tu další možnost, jak dostat nejen fotografie zhotovené mobilem, ale i jiné fotografie a další různé soubory do mobilu... mám na mysli foto, texty, aplikace a pod...
používám na SE program SE PC SUITE, dá se stáhnout kdekoliv...
nebo program SE PC Companion, ten dokáže ještě více... přenos a aktualizaci softvéru počítače, synchronizaci kalendáře a kontaktů mezi PC a mobilem, , spouštění mediálních souborů, přístup na internet přes modem v mobilu, úpravu a odesílání SMS, a tu správu souborů... na obrázku SE PC Companion
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.