Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cities xl 2011 přelidnění

Od: monty582* odpovědí: 3 změna:

Čau, potřebuji poradit. Nedávno se moje město ještě rozrůstalo rodinnýma domkama, ale když sem narazil na okraje mapy. Tak sem musel stavět do výšky (něco jako když voda ve sklenici se rozprostírá a až narazí na okraje, žečně stoupat do výšky). Pro zemědělství sem nechal opravdu minimum místa jen co to šlo a už místo rodinných domků mám mrakodrapy, z města se vypařily i paneláky. Vedlo se mi dobře, jen do té doby, když zemdělství nebylo dostačující pro mé občany. Domy se vyprazdnovaly, kanceláře zkrachovaly, ropa mi bere peníze, místo aby mi je přidávala. Najednou se město proměnilo v jendo velké staveniště a ležela volná parcela vedle parcely, jak tento problém vyřešit? I voda dochází a píše mi to, že fauna a flóra je zcela vyhubena. Tak sem místo parcel aspon dal parky. Prosím, jak z tohoto problému vylézt? A DÁ SE VŮBEC MĚSTO JEŠTĚ DÁT DO POŘÁDKU? Nejde mi moc obchodování s ostatníma městama. To je asi hlavní chyba, že?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

standa1*
hodnocení

0x

Odpověděl jste si sám...bez jídla není života...začněte znova se zemědělstvím a hlídejte si úroveň populace/jídla/surovin...základy ekonomiky se v počítačové hře nedají ošálit...;) na tohle je celkem naučná a jednoduchá hra (strategie) Age of mytology

doplněno 20.11.11 01:52:

V této pozici vám nezbývá než obchodovat...ale dlouhé trvání to mít nebude...*nevi*

monty582*
hodnocení

Takže nová mapa nové město? Ale to tak pokaždé budu devastovat přírodu :-/ A šlo by, kdybych smazal několik budov, či parcely, vyplnil lesem a mrakodrapy přestavěl na paneláky rodinné domy?

standa1*

Netuším jaké parametry má zrovna tato hra...zda to jde nebo ne *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]