Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukce na klávesnici

Od: betty59* odpovědí: 4 změna:

Mám z práce půjčený notebook a potřebovala jsem zapojit klávesnici,koupila jsem redukcizPS2 na USB /Manhattan/,ale klávesnice jenom při zapojení problikne a nefunguje.Když jsem měla půjčenou klávesnici od kolegy fungovala normálně.Myš mi také jde.Klávesnice je Chicony a notebook SONY.nevíte co s tím?děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

strejczek*
hodnocení

0x

u některých typů se může stát, že redukce bohužel nepomůže

klauke*
hodnocení

0x

Nějak jsem nepochopil zda máte klávesnici s ps2 konektorem a nebo usb.

Ale vaše klávesnice nebude umět oba protokoly.(redukce jen poskytuje jiný druh konektoru, komunikaci musí přepnout klávesnice)

Pokud máte USB klávesnici připojte ji rovnou do USB na notebooku.

betty59*
hodnocení

Klávesnice je s ps2,proto jsem koupila edukci abych ji mohla zapojit do notebooku.Dá se to nějak přepnout?

dzordz*

Na ty, kde obyčejná pasivní redukce nestačila, se dělaly aktivní převodníky (converter) s vlastním čipem. Možná někde na takový narazíte, ale budou vám pak stejně fungovat jen základní tlačítka klávesnice. Nejjednodušší by asi bylo koupit za stopade klávesnici novou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]