Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EZO.tv živě na PC

Od: srsen odpovědí: 4 změna:

čau, dobře se mi usíná u keců těch věštců na ezo.tv a z opravárenských důvodů nemám v pokoji TV, jen PC, dá se přes PC dívat na tento program? Dyžtak prosím odkaz, vyzkoušel sem přímo stránku, která je určená k tomuto tv programu, ale tam nemají online sledování.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Barrandov si pusťte zde: mojetv.blbne.cz/... v dobu, kdy EZO.TV dávají.

chrest*
hodnocení

0x

to je na barandově že? http://zapni.tv/ je to ten třetí čtvereček stačí mět vlc

srsen
hodnocení

Děkuju, už sem si to našel tak 5 minut po tom, co sem vložil tuto otázku :D

Jinak děkuji za reakci, vlc sem si stáhl ale mě ta televize online jde tka půl hodiny a potom se to sekne a musím to zapínat celý znova, dělá to tak každýmu?

chrest*

no záleží jak u kterých programů, např. taková prima se mě seká skoro pořád, protože se to streamuje (aspoň myslím), takže záleží kolik je připojených lidí... ezo tv nevím na to se nedívu :) ale řekl bych, že na to moc lidí nehledí, tak to by se nemělo sekat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]