Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak propojit noťas s televizí

Od: voloda® odpovědí: 9 změna:

Jak propojit noťas s televizí, abych mohl sledovat film v Mpegu v solidní kvalitě jako v noteboku.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

kabel hdmi

hodnocení

Mám starší notebook a výstup pouze S-video. Přes tento kabel je rozlišení v televizi hrozné.

doplněno 19.11.11 12:53:

Pomohla by redukce USB s HDMI nebo něco podobného?

hodnocení

Něco podobného? www.alza.cz/kabely-a-konektory/vga-dvi-hdmi/redukce/18849602.htm
dzordz*

Na USB určitě ne a na váš vga nebo svideo výstup to stejně nepomůže, jeho kvalitu nebo rozlišení to nezvedne.

hodnocení

0x

A jakou máš televizi? Já na starší CRT televizi normálně filmy sleduju přes kabel S-VIDEO + JACK -> SCART a kvalita je v pohodě. Pracovat se na tom nedá, písmenka se čtou hrozně blbě, ale na ty filmy je to právě super.

hodnocení

Jak jsem zjistil, tak mám DVI výstup u PC a HDMI u televize. Asi z toho dívání nic nebude.

Bude, dělají se redukce DVI - HDMI, třeba tato alza.cz/... + k tomu HDMI kabel na propojení s televizí. Horší to bude ale se zvukem, protože ten přes HDMI přenášen nebude (kvůli redukci DVI-HDMI). Jak tedy vyřešit zvuk, to nevím. Leda by televize uměla brát obraz z HDMI a k tomu zároveň zvuk z JACKu, potom byste je propojil už zmíněným HDMI kabelem a JACK-JACK kabelem zvuk.

hodnocení

0x

Kabelem se vše neřeší.Hlavní je nastavit notbook nebo počítač,protože po propojeni se to s televizi "dohaduje "bez nastavení se muže Notbook a nebo u počítače monitor poškodit. Vlastní zkušenost.Maraton

hodnocení

Vyřešeno. Koupil jsem na Aukru redukci DVI-HDMI a obraz jako víno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]