Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doufám že mi pomůžete - spořič

Od: laik* odpovědí: 8 změna:

Jedna moje kamarádka mi nahrála perfektní spoříč obrazovky, ale vždy když pohnu s myší tak mi zmizí.. Prosím poraďtě jsem zoufalí

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dolis72*
hodnocení

4x

nehýbat s myší *smich*

laik*
hodnocení

A co mám potom dělat s péčkem na které se chci dívat?

1jara*

Musíte si nastavit tento spořič jako tapetu.

verkaberka15*

Moc tě nechápu... Když zahýbeš myší, spořič se hned vypne. Když se chceš dívat na nějaký film a ruší tě spořič, tak si ho na tu chvilku vypni nebo nastav třeba že se sám od sebe zapne až za třeba 1-2 hodinky. Čas který chceš. Nechápu tvojí otázku ani tvojí odpověď ;)...

majsterjoe*

Divas se na sporic a zaroven na pecko? Nejsi ty trochu uchyl *smich*

Co nadelame. Je patek, spouste lidem dneska "hrabe". Ale ten sporic by me zajimal. Taky bych chtel nejaky extra zajimavy...

lui*
hodnocení

1x

srandista...

dolis72*
hodnocení

0x

tak spořič,nebo péčko?*smich*...je to buď a nebo*ua*

mkat*
hodnocení

0x

No neviem ale šporič obrazovky je tam na to aby šetril obrazovku pri dlhšej nečinnosti.Takže ked ti pohneš myšou tak okamžite vypinaš šporič ,Nie?Alebo to nie je šporič a zle si to len nazval?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]