Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěla jsme požádat kdyby někdo náhodou věděl.Koupila jsem bezdrátovou myš od logitechu.Pracuje výborně ale nejde mi naistalovat obslužný SW SetPoint od logitechu kterým lze rozšířit další fukce tlačítek.Během instalace Setpointu mi najednou vypíše hláška "Instalace failed"a k tomu tyto čísla(asi čísla chyb)223,224,225,221,222.Zkoušela jsem instalaci na dalších 2 laptopech.V jednom instalce končí stejně a v dalším se korektně nainstaluje...Ve všech třech mám windows 7.Na stránkách Logitechu logitech.com/... jsem s mojí chabou angličtinou vyčetla že v případě neuspěšné instalce je třeba stáhnout plnou verzi (tu nevím kde vzít) nebo je tam nějaký tip s 32-64 bit verzí ale to taky nechápu.
Vím že bude těžké přes PC problém vyřešit ale kdyby někdo poradil alespon na co se zaměřit budu moc ráda.Jana
@ahasver4 Poděkování Vám! Pomohla instalace plné verze bohužel bez Vás bych nepřišla na to jak jí stáhnout.. a to jsem v tom ležela včera celé odpoledne uffffff
díky moc Jana
Nejlepší poděkování je vždy to,že rada zabere...Všichni jsme rádi,že zabrala...
A vybrala jste dobře.Jen tu myšku na noc vypínejte tím tlačítken na spodu myši,pak vydrží baterie dlouho...
Tak jsem ještě tu..Zdravím Vás.Máte to vypínání vyzkoušeno že při vypnutí se životnost baterií opravdu prodlouží?Já myslela i to píšou že myška v nečinnosti přejde do stavu spánku a v tom stavu snad toho moc "nesžere"...ale je pravda že na spodku stále červeně svítí.Co koupit jednu dobíjecí baterii?vydrží déle? nabíječku mám.
děkuju Jana
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.