Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš logitech a instalace SetPointu

Od: jaba222 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.Chtěla jsme požádat kdyby někdo náhodou věděl.Koupila jsem bezdrátovou myš od logitechu.Pracuje výborně ale nejde mi naistalovat obslužný SW SetPoint od logitechu kterým lze rozšířit další fukce tlačítek.Během instalace Setpointu mi najednou vypíše hláška "Instalace failed"a k tomu tyto čísla(asi čísla chyb)223,224,225,221,222.Zkoušela jsem instalaci na dalších 2 laptopech.V jednom instalce končí stejně a v dalším se korektně nainstaluje...Ve všech třech mám windows 7.Na stránkách Logitechu logitech.com/... jsem s mojí chabou angličtinou vyčetla že v případě neuspěšné instalce je třeba stáhnout plnou verzi (tu nevím kde vzít) nebo je tam nějaký tip s 32-64 bit verzí ale to taky nechápu.

Vím že bude těžké přes PC problém vyřešit ale kdyby někdo poradil alespon na co se zaměřit budu moc ráda.Jana

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Pomůže vám tahle tabulka?Google Chrome vám ukáže překlad toho co jste našla.

doplněno 18.11.11 08:01:

Taky se mi to stalo.Vyčistil jsem PC CCleanrem,pak zrestartoval a znovu nainstaloval.Pak to šlo.

Myš logitech a instalace SetPointu

ahasver4*
hodnocení

0x

Zkusím ještě jeden obrázek.Tu plnou stahnete klepnutím buď na 32 nebo 64,podle toho jaký máte systém.

Myš logitech a instalace SetPointu #2

hodnocení

@ahasver4 Poděkování Vám! Pomohla instalace plné verze bohužel bez Vás bych nepřišla na to jak jí stáhnout.. a to jsem v tom ležela včera celé odpoledne uffffff

díky moc Jana

ahasver4*
hodnocení

0x

Nejlepší poděkování je vždy to,že rada zabere...:)Všichni jsme rádi,že zabrala...:)

doplněno 18.11.11 12:40:

A vybrala jste dobře.Jen tu myšku na noc vypínejte tím tlačítken na spodu myši,pak vydrží baterie dlouho...:)

hodnocení

Tak jsem ještě tu..Zdravím Vás.Máte to vypínání vyzkoušeno že při vypnutí se životnost baterií opravdu prodlouží?Já myslela i to píšou že myška v nečinnosti přejde do stavu spánku a v tom stavu snad toho moc "nesžere"...ale je pravda že na spodku stále červeně svítí.Co koupit jednu dobíjecí baterii?vydrží déle? nabíječku mám.

děkuju Jana

ahasver4*

Určitě ta nabíjecí je dobrý nápad.:)To vypínání používejte,hodně to životnost prodlouží.Já ji mám dlouho a maximální spokojenost.Používám ji i na notebooku.

doplněno 18.11.11 14:53:

A zdravím...Jsem nezdvořák,málem bych zapomněl...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]