Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat..je to už asi pár let co byla dost populární hudba navozující pocit jako po alkoholu nebo po různých drogách. Nemůžu si za milion vzpomenout jak se tomu říká. Myslím že to byla asi třípísmenná zkratka. Dala se na to stáhnout i aplikace a člověk u toho koukal na monitor. Nevíte někdo jak se to jmenuje? Díky!
Je to i-doser. emag.cz/... A těch stavů může být moc, ne jenom alkoholové. Jestli chceš odkaz na stažení, tak dej mail.
Tak tohle jsem nečekal. Našel jsem si namátkou nějakou z těch skladeb, pustil si ji do sluchátek (intraaurálních) a poslouchal.
Tahle konkrétně prý dokáže navodit halucinace, noční můry a "near death experience".
Po pár vteřinách naježený chlupy na rukou, sevřenej hrudník a krk, horko na prsou. Začly se mi třást ruce, měl jsem strach a pocit, že se mi snad projevujou příznaky infarktu. Nebyla to snad ani minuta a půl a musel jsem to vypnout, dál (má to přes deset minut) bych to nevydržel poslouchat, nevím, co by to udělalo. Asi nechci vědět.
To si nesmíte najít skladbu, která navozuje halucinace a noční můry. V psychiatrických léčebnách se při terapiích hudba používá běžně. Lehnete si, zavřete oči a pustí vám ji. Vnímáte postupně jednotlivé části svého těla, jejich úlevu. Můžu vám říct, že si odpočinete a zrelaxujete během deseti minut tak, jako ani po pár hodinovém odpočinku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.