Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzání pc-černá obrazovka

Od: bluko odpovědí: 9 změna:

Zdravím, mám problém s počítačem - zapnu ho , windows nabíha a naběhne černá plocha jen s kurzorem myši (žádný start,nic) dříve mi často zamrzal, hrál jsem hru a musel jsem restartovat. nevíte v čem je problém?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Jaká je HW konfigurace počítače a OS?Zkusil bych spustit nástroj chkdsk...

doplněno 17.11.11 13:27:

Tento pc - disk c: - vlastnosti - nástroje - kontrola disku - zatrhnout oboje - ok. pravděpodobně bude nutný restart.

bluko
hodnocení

procesor: AMD cpu Athlon II X4 640 Quad-core box AM3(3.0Ghz)

zákl.deska: Gigabyte MB MA74GMT-S2, AMD 740G, DDR3-1066, SATA2,

grafika: Gigabyte vga ATI Radeon HD 6850 1GB DDR5

ram:(2x)DIMM DDR3 2GB PC 10600/1333 128x8 CL9.0RoHS

disk:Samsung hdd (HD103SJ) 1TB Sata2-3Gbps 32MB 72

zdroj:EUROCASE/FORTRON zdroj 550W s aktivním PFC,80plus

bluko
hodnocení

OS je Windows 7 Home premium 64-bit

nedostanu se na tento pocitac, protoze je cerna obrazovka-vidi jen kurzor jinak nic

ahasver4*

Co spustit v nouzovém režimu,při startu F8 a zadat opravit tento počítač...pak Oprava Startu.

doplněno 17.11.11 13:39:

Obrázek

Zamrzání pc-černá obrazovka
bluko
hodnocení

takovou tu nabídku tu vůbec nemám resp. pouze nouzový režim, NR se Sítí a spustit s obvyklým nastavením.

alexandr147*
hodnocení

0x

osobně bych to řešil zanést do servisu neboznámému at se podívá jestli není ucpaný větrák nebo nevyhořela nějaká součást ... potom určitě re-instal os na jiný systém ... hlavně ne windows vista osobně jsem měl podobné problémy furt... jiný os a jede bez poruchy

bluko
hodnocení

at označím co označím vždy sčerná plocha a je vidět pouze kurzor myši.

ahasver4*

Tak to bych se bál,že odchází grafika.Možná i zdroj bude mít problém.Odkryl bych PC a zkusil dotlačit kontakty.Na všem.Ale to PC je asi v záruce.Tak jestli ano,servis by neškodil.

bluko
hodnocení

ano je ještě v záruce, děkuji obrátím se na servis

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]