Nejste přihlášen/a.
Čau všem! Mám problém! Když někdy najedu na nějakou stránku v seznam.cz a pak třeba něco otevřu např.facebook a hraju hru po chvilce se to vrátí na hlavní stránku facebook samovolně aniž bych na něco klikl! Teď jsem třeba prohlížel videorecepty a v půlce se přerušil a vrátilo se to o stránku zpět!Co to je? Mám ted svůj pc v reklamaci a tento je zapůjčený od mironetu! Poslední den když jsem pracoval na ještě svém pc to udělalo několikrát taky! Poradí někdo? díky Tom
Obvykle to dělají klávesy backspace nebo alt+šipka doleva, ale samo od sebe? Nemáte tam nějaký doplněk prohlížeče?
Myslel jsem že je třeba vadná myš,ale odpojil sem ji od notebooku a udělalo to zase! včera to dělalo na google chrome a na IE9 ne! Vyhodil sem chrome a přidal firefox a na něm to dělá dnes
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.