Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrací se o stránku zpět? čím to je?

Od: 2874® odpovědí: 4 změna:

Čau všem! Mám problém! Když někdy najedu na nějakou stránku v seznam.cz a pak třeba něco otevřu např.facebook a hraju hru po chvilce se to vrátí na hlavní stránku facebook samovolně aniž bych na něco klikl! Teď jsem třeba prohlížel videorecepty a v půlce se přerušil a vrátilo se to o stránku zpět!*zed*Co to je? Mám ted svůj pc v reklamaci a tento je zapůjčený od mironetu! Poslední den když jsem pracoval na ještě svém pc to udělalo několikrát taky! Poradí někdo? díky Tom

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Obvykle to dělají klávesy backspace nebo alt+šipka doleva, ale samo od sebe? Nemáte tam nějaký doplněk prohlížeče?

hodnocení

Myslel jsem že je třeba vadná myš,ale odpojil sem ji od notebooku a udělalo to zase! včera to dělalo na google chrome a na IE9 ne! Vyhodil sem chrome a přidal firefox a na něm to dělá dnes*zed*

bena*

Navrhuju zůstat u Internet Exploreru 9, jsou-li problémy s alternativními prohlížeči. Případně zkuste ještě Operu.
Jinak, Internet Explorer 9 je kvalitní, rychlý a bezpečný prohlížeč, takže budete-li ho používat a pravidelně aktualizovat Windows tak se nemusíte ničeho bát, není to stará IE6 :D

hodnocení

už to dělá i u IE9 asi teda myška netuším co to je

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]