Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opera - uložení formulářových dat

Od: dada55 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám dotaz používám operu, a píšu smsky z netu třeba sms- t zones a nepatuji si jedno číslo musím ho tam vždycky zadávatexistuje někde v nastavení třeba abych napsal třeba (6) a ukazali se mi všechny telefoní čísla se 6?. Moc vám děkuji David

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

1x

Existuje,jmenuje se to textový dokument a nechává se to na ploše.

dada55
hodnocení

Ale u choogle chrom je to normální tam stačím napsat 6 a mám tam potom celé to číslo to same je i u emailu stačí napsat b a mám tam bard1111. Jenže u opery když chci na email tak musím napsat bard 1111 a to mě štve mě zajímá jestli má opera nastavení takové.

Najdi si v nastavení tabulku a osobní údaje jako je jméno příjmení atd a tam napiš všechna čísla na která smsm píšeš.. je jedno do jakého políčka číslo vepíšeš opera ti pak vždy kdekoli nabídne anebo kliknutím do polička na číslo pravým myšítkem->vložit osobní udaje-> to číslo.

doplněno 17.11.11 16:20:

Jinač opera má vše co má konkurence.. má i to co konkurence nemá a narozdíl od ní to funguje hned v základu a není třeba stovek doplnků které prohlížeč zpomalují anebo ještě lépe zařídí jeho pád...

alexandr147*
hodnocení

0x

u opery takový nástroj není ... jedině změnit prohlížeč nebo testový dokument jak už bylo zmíněno ... ale jestli se hodně nudíte tak zkuste upravit operu ;)

dada55
hodnocení

Zas tak takový vývojář nejsem abych opravoval operu, jen škoda že konkurence to má tohle a opera ne, protože kdyby to měla tak je to opravdu dbrý prohlížeč!

juldab*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]